O nouă serie de jocuri intelectuale începe la Chișinău – EPIQ. Primul eveniment va avea loc la 15 ianuarie și este dedicat lui Eminescu

eminescu8
Foto: PC: bookaholic.ro

La 15 ianuarie 2018 va avea loc un joc intelectual EPIQ dedicat poetului Mihai Eminescu, cu participare gratuită. Formatul este unul de Quiz, un tip de joc intelectual apărut pe insulele Britanice care a devenit popular și la noi.

Concursul este unul de echipă, de până la 6 jucători, și reprezintă o modalitate excelentă de a petrece timpul interesant și util într-un grup de prieteni. Participanții urmează să fie bombardați cu întrebări de cultură generală, logică și atenție, legate de viața și opera marelui poet. Important este că oricine, de la mic la mare, poate veni și contribui la succesul propriei echipe, pentru că întrebările au un specific foarte variat și nu necesită cunoștințe avansate. De asemenea, sunt așteptate echipe foarte diverse, începând cu grupuri de prieteni și colegi și până la familii sau chiar formate pe loc.

epiq

Concursul va avea loc la Berăria Draft Block Z, Chișinău, str. Constantin Tănase 6, începând cu ora 19.00 (durata preconizată – până la 21.30). Pagina evenimentului poate fi găsită aici, iar înregistrarea echipelor se face pe adresa. Jocul intelectual EPIQ este un proiect comun realizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale și Asociația de Jocuri Intelectuale din Moldova. Participarea este gratuită.

De ce să vii la un joc intelectual EPIQ?

#. Petreci timpul într-o atmosferă frumoasă

#. Te vezi cu prietenii și rezolvați împreună o serie de sarcini interesante

#. Afli multe lucruri noi sau îți reamintești ce ai uitat de la școală

#.  Îți testezi cunoștințele și capacitatea de găsi soluții într-un timp restrâns.

#. Concurezi cu membrii altor echipe pentru a demonstra că ești cel mai bun

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente