Ești un antreprenor de modă la început de cale? Participă la un program în care vei învăța să-ți consolidezi afacerea

DSC06828

Pasionații care au dezvoltat un produs sau au deja o afacere sunt îndemnați să aplice la cea de-a doua ediție a programului „ZIP Acceleration Program”. În acest an sunt eligibili antreprenorii fashion începători, cei care dezvoltă produse tech în domeniul modei (tech-fashion) și de lifestyle, dar și startupurile în domeniul fotografiei de modă.

Ediția 2018 „ZIP Acceleration Program” are o durată de șase luni și cuprinde mai multe etape. În această perioadă participanții beneficiază de expertiză locală și internațională în dezvoltarea de produs şi business, de suport în crearea și dezvoltarea imaginii de brand, de spații de lucru în comun, de resurse software și utilaj de producere performant, precum și de un loc fix de muncă în zona de accelerare.

Noutatea ediției este programul internațional „Creative Enterprise” (prima etapă a ZIP Acceleration Program), organizat în premieră la Chișinău. Astfel, tinerii antreprenori au șansa să participe la cursurile intensive bazate pe metodologia agenției britanice Nesta, ce vor fi  desfășurate în perioadele (20 – 22 februarie și 27 februarie – 1 martie) unde vor învăța cum să își îmbunătățească abilitățile de bussines, să evalueze viabilitatea startupului, să elaboreze un plan de dezvoltare în vederea lansării și dezvoltării unei afaceri în sectorul industriilor creative și fashion.

Programul „Creative Enterprise” are doar 25 de locuri disponibile. Găsește formularul online pentru înscriere aici. Taxa de participare la Program este de 500 lei.

O altă noutate a celei de-a doua ediții a acceleratorului de modă este orientarea în premieră a programului spre dezvoltarea start-up-urilor din domeniul fashion tech (produse inteligente, soluții de personalizare în masă a produselor, CRM, e-commerce), fotografiei de modă și celor care dezvoltă produse lifestyle (decorațiuni de interior, textile, produse artizanat, accesorii mobilier, sisteme de iluminat, etc).

Participarea la „ZIP Acceleration Program” presupune achitarea unei taxe lunare ce variază în funcție de numărul membrilor unei echipe, după cum urmează:

O persoană – 1000 lei

O echipă din 2 persoane -1500 lei

O echipă din 3 persoane -2000 lei.

Termenul limită pentru înscriere este 21 ianuarie 2018. Mai multe informații dar și formularul online pentru înscriere pot fi găsite pe acest link.

Programul este organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse” , în parteneriat cu Fashion Technology Accelerator Milan, Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), Atelier 99, Asociația Organizațiilor Creative COR, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente