De ce un gadget Xiaomi poate fi cel mai bun cadou de Crăciun

Xiaomi este una din puținele companii chineze care a reușit să se remarce pozitiv pe piața internațională, prin lansarea unei game foarte largi de produse de calitate, și anume: smartphone-uri și accesorii, tablete, laptopuri, routere WiFi, televizoare, brățări inteligente și drone. De asemenea, Xiaomi produce și tot felul de electrocasnice pentru o casă inteligentă, precum: camere web, purificatoare de aer și apă, cântare inteligente, Smart Home Kit, aspiratoare și alte dispozitive.

Spre fericirea fanilor produselor Xiaomi, o mare parte din gama de produse ale companiei pot fi cumpărate oficial și în Republica Moldova.

Gadgeturile Xiaomi sunt cunoscute în primul rând printr-un raport bun dintre preț și calitate. De aceia, la procurarea telefoanelor inteligente, tabletelor și laptopurilor Xiaomi, în rețeaua de magazine Enter, veți obține gadgeturi calitative și la prețuri avantajoase. Acestea, sigur, pot fi oferite cadou persoanelor dragi, de Crăciun.

Celor pasionați de sporturi active le vor fi pe plac camerele de acțiune, pentru a înregistra tot ce se petrece în jur și cum progresează ei zi de zi în exercițiile lor. Oamenii care vor să aibă o sănătate de fier ar putea avea nevoie de o brățară inteligentă Xiaomi, pentru a monitoriza distanța parcursă și ritmul cardiac.

În cazul când membrul familiei, prietenul sau rudele, deja au toate dispozitivele de mai sus, atunci poți oferi cadou un gadget ceva mai deosebit, precum un bec, o lampă sau un cântar inteligent Xiaomi.

De asemenea, dacă îți permite bugetul, poți procura un scuter sau o bicicletă electrică, pentru o deplasare plăcută prin oraș, cu senzații tari și fără mult efort fizic.

Pentru a vedea și alte gadgeturi Xiaomi, care pot fi oferite cadou celor apropiați de Crăciun, vizitați magazinul Enter.online, locul unde puteți găsi cea mai mare varietate de tehnică digitală în Moldova.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente