(video) Endava a organizat o nouă ediţie Development Week în centrul său de livrare din Chişinău

_DSC0466

DevWeek este unul dintre cele mai aşteptate evenimente tehnice pentru programatori, organizat de către profesioniştii Endava din departamentul Dezvoltare. Este o săptămână în care participanţii au parte zilnic de prezentări, workshop-uri şi concursuri, unde pot face schimb de experienţă cu colegii implicaţi în proiecte diverse.

Tema DevWeek din acest an a fost cripto-moneda. În agenda evenimentului au fost incluse subiecte care abordează subiectele cripto-monedei din punct de vedere al programării şi studii de caz privind integrarea plăţilor cu Bitcoini, dar și prezentări precum evoluţia arhitecturii mobile, securitatea în dezvoltarea aplicaţiilor mobile, instrumente şi practici, cum ar fi, Goanywhere MFT, CI/CD, Black Duck Hub, TensorFlow sau Java Persistence.

Din totalul de aproape 600 de angajaţi ai Centrului de livrare Endava din Chișinău, departamentul Dezvoltare numără peste 200 de programatori.

Endava are peste 4.000 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia, Bulgaria și Columbia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente