(foto) Cel mai potrivit cadou de Crăciun! Vei câștiga doar reacții de „Wow”

Nu doar copiilor le plac cadourile, cei maturi tot se bucură când primesc în dar un gadget de sărbători. Smartphone, căști wireless, tabletă, laptop, sau chiar o dronă, toate pot fi un cadou potrivit de Crăciun.

Enter Moldova vă propune câteva sugestii de dispozitive, pentru orice vârstă și buget.

În prezent, smartphone-ul e un gadget indispensabil pentru persoanele de orice vârstă. Există o varietate enormă de modele și de branduri cunoscute, precum Apple, Samsung, Xiaomi și multe altele. Și prețurile sunt foarte variate, de la zeci de mii de lei și chiar până la câteva sute de lei.

Căștile wireless sunt un nou trend printre gadgeturile de astăzi, datorită companiei Apple care a lansat AirPods.

O consolă, sigur, e cel mai bun cadou de Crăciun pentru un tânăr pasionat de gaming.

Boxa portabilă

O boxă portabilă ar putea fi un gadget pe placul melomanilor. Pentru un astfel de cadou veți scoate din buzunar 299 lei pentru un model de buget și până la 12999 de lei pentru cel de top. Din aceasta categorie fac parte și boxele inteligente cum ar fi Amazon Echo sau Google Home.

Smart Watch
Un ceas inteligent, sau o brățară, pot fi oferite cadou unui copil, sau unui matur. Este disponibilă o gama largă și prețurile pentru aceste accesorii nu sunt prea mari.

Cu toate că laptopul pare a fi un cadou banal, dar el nu și-a pierdut nici astăzi din utilitate. Acesta poate fi folosit atât pentru multimedia și rețelele sociale, cât și pentru sarcini mai exigente, precum scriere de texte, programare, editare video sau gaming.

Rucsac antifurt

De asemenea, Enter Moldova vă propune cel mai popular și mediatizat rucsac al anului 2017. Modelul Bobby, al companiei XD Design, pe lângă faptul ca are un design plăcut și materiale de calitate, este și cel mai bun la capitolul antifurt. În plus rucsacul oferă un port USB pe exterior pentru încărcarea comodă a gadgeturilor.

Dacă stai totuși la dubii dacă vei cuceri prin cadoul de Crăciun, oferă-i un Gift Card Enter și lasă persoana dragă să-și aleagă de sine stătător cadoul util.

Alte idei de cadouri de Crăciun pe care le găsești pe Enter.online.

Să aveți sărbători magice!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente