Un microbuz s-a ciocnit cu un camion la Sărata Galbenă. Două persoane decedate, alte patru – rănite

accident_5
Foto: DSE

Accident grav în apropiere de localitatea Sărata Galbenă, raionul Hâncești. Un microbuz de model „Volkswagen T4” s-a ciocnit cu un camion de model „DAF”. Două persoane au decedat. Salvatorii au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane prinse între fiarele microbuzului.

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 6.54. Din prima informație s-a stabilit că un microbuz de model „Volkswagen T4” și un autocamion de model „DAF” s-au ciocnit. În consecință, două persoane au decedat, iar altele patru, printre care un minor în vârstă de patru ani, au primit diverse traumatisme.

Salvatorii IGSU au intervenit pentru descarcerarea a două femei decedate și alte două persoane rănite. Intervenția pompierilor a fost orientată la deblocarea victimelor prinse între fiarele microbuzului. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI informează că în situații de risc oamenii pot apela pentru ajutor la Serviciul 901.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente