O, brazi frumoși! Vino la cea de-a VII-a ediție a Balului Brazilor de Crăciun și participă la licitația finaliștilor

IMG_53811

Timp de trei săptămâni Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu” a găzduit cei mai frumoși și originali brăduți confecționați de mâinile dibace ale curajoșilor, care au decis să participe. Vineri, 22 decembrie, ora 18:30, va avea loc cea de-a VII-a ediție a „Balului Brazilor de Crăciun” pentru licitația brazilor finaliști, evenimentul este organizat de asociația K Lumea.

Scopul Balului Brazilor de Crăciun este  de a promova spiritul creativ și de a susține tinerii artiști din țară. Anul acesta, la concurs s-au înregistrat în jur de 70 participanți, dintre care doar 32 au fost aleși să participe la Expoziție. Participanții au fost  încurajați să meargă dincolo de crearea unui Brad de Crăciun tipic prin aplicarea unor tehnici și idei noi.

Expoziția a demarat pe 30 noiembrie, la  Biblioteca „B. P. Hasdeu” și durează  până pe 21 decembrie. În ultima zi, cu ajutorul unui juriu vor fi aleși 10 brazi finaliști, 3 dintre care se vor bucura de titlul de câștigători ai ediției. Anume acești brazi vor fi scoși la licitația de la Balul Brazilor. Totodată se vor face totalurile voturilor acumulate de la public pe parcursul expozițeie și va fi anunțată lucrarea care va primi titlul „Ales de public”.

PREMII

Premiul I – 4000 lei + cadouri,
Premiul II – 2000 lei + cadouri,
Premiul III – 1000 lei + cadouri,
Premiul “Ales de Public” – 2000 lei + cadouri.

Pe 22 decembrie, în cadrul Balului Brazilor de Crăciun toți doritorii de a achiziționa un brad de la expoziție, sunt invitați la o licitație cu strigare. Totodată, doritorii vor putea să liciteze brazii online pe facebook. Vizitatorii Expoziţiei Brazilor de Crăciun vor putea participa și la o licitaţie silenţioasă a lucrărilor expuse. Aceasta constă în scrierea, în lista de licitaţie ataşată la brazii expuşi, a sumei pe care vizitatorul este gata să o doneze în favoarea bradului. Cei care vor lăsa cea mai mare sumă în listă vor fi invitați să participe la seara de licitație.

Indiferent de suma investițiilor făcute, autorii brazilor vânduți vor primi 1/2 din vânzarea lucrării la licitație (silențioasă sau cu strigare). Cealaltă jumătate urmează să acopere costurilor de organizare a proiectului.

La evenimentul final din 22 decembrie, invitații vor fi întâmpinați cu un pahar de spumant Apriori, apoi încălziți cu un pahar de izvar de la Fautor, plăcinte de la Gusto Pretzel și deserturi de la Tucano.

Invitații vor putea savura un concert de colinde și un recital live al trupei VIA DACĂ – cea mai frumoasă descoperire muzicală al acestui an. Totodată K Lumea va răsplăti pe cei veniți la licitația brazilor cu o tombolă plină de daruri frumoase de la producătorii noștri locali.

Intrarea la Bal se va face în baza de invitații și bilete, cu care participanții vor putea câștiga premii valoroase la tombola de Crăciun.

Găsiți informații adiționale și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente