Cadouri, premii și muzică bună. La Chișinău va avea loc cea de-a VII-a ediție a Târgului de Crăciun „Feeria Darurilor”

gg

Decembrie este luna cadourilor, iar magia sărbătorilor a ajuns și la MOLDECO. În data de 23 a lunii curente va avea loc cea de-a VII-a ediție a Târgului de Crăciun „Feeria Darurilor”. La eveniment veți putea găsi cadouri pentru orice ocazie. Banii adunați vor fi folosiți pentru a procura materiale de pictură Alexandrei Ecin, o elevă a Colegiului Republican de Arte Plastice „A. Plămădeală”.

Această ediție este dedicată darurilor pentru oamenii dragi. Cei 16 participanți la „Feeria Darurilor” sunt artiști și artizani talentați din Moldova, care vor oferi piese deosebite, create în exemplar unic. Veți putea alege pentru oamenii dragi cadouri unice din ceramică, picturi în vin, pernuțe și bijuterii, obiecte din lemn natural și bronz, păpuși și compoziții exclusive lucrate manual, lumânări, plante naturale, felicitări de sărbători, jucării și multe altele.

Spre finele evenimentului cei prezenți vor avea parte de un recital live al formației 7Klase, dar și câteva tombole cu premii de la participanții târgului.

Intrarea este de 20 de lei, bani care vor fi donați în totalitate.

Informații adiționale despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook și pe site-ul moldeco.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente