(foto) Cele mai bogate modele Victoria’s Secret. „Îngerașii” dețin averi de milioane, potrivit revistei Forbes

BeFunky Collage

Spectacolul anual Victoria’s Secret este unul dintre cele mai prestigioase și este considerat ultimul și cel mai important nivel la care poate ajunge un model. Obținerea „aripilor” înseamnă pentru un model că este extrem de apreciată în lumea modei. Participarea la show însă nu este doar un privilegiu pentru femei, dar și un mare avantaj din punct de vedere financiar. Anul trecut, din cele 51 de modele, 9 au ajuns în lista Forbes a celor mai bine plătite din lume. Iată care sunt cele mai bogate. 

#9. Taylor Hill — $4 milioane

111

Taylor Hill are 21 de ani și este din Colorado. Este urmărită pe Instagram de un număr impresionant de oameni – ea are acum 8,3 milioane de fani. Hill a urcat pentru prima dată de podiumul VS în 2014 și a devenit „înger” un an mai târziu.

#8. Jasmines Tookes — $4 milioane

8-jasmines-tookes--4-million-3-million

Modelul californian Jasmine Tookes este una din cele trei modele de culoare ale Victoria’s Secret, care face parte din lista câștigătorilor Forbes. În vârstă de 25 de ani, Jasmine a câștigat aripile în 2015, la o distanță de 3 ani de când a urcat pentru prima dată în spectacolul Victoria’s Secret.

#7. Lily Aldridge — $4 milioane

7-lily-aldridge--4-million-35-million

Lily Aldridge, născută în Los Angeles, a participat la primul ei spectacol Victoria’s Secret în 2009 și a devenit un „înger” în anul următor. Femeia, în vârstă de 30 de ani, are un singur loc pe pământ în care revine cu mare drag – orașul ei natal Nashville. Are peste 5 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram. 

#6. Joan Smalls — $4.5 milioane

6-joan-smalls--45-million-35-million

Joan Smalls vine din Puerto Rico și lucrează pentru compania Estée Lauder. A fost prima femeie latino care s-a alăturat brandului pentru o campanie mondială. În vârstă de 28 de ani, a intrat prima dată într-un spectacol VS în 2011 și de atunci a mers pe alte cinci piste. Are 2,2 milioane de followeri pe Instagram.

#5. Alessandra Ambrosio — $5 milioane

5-alessandra-ambrosio--5-million-4-million

Alessandra Ambrosio a intrat prima dată pe podiumul Victoria’s Secret în 2004. Are 36 de ani și e unul dintre veteranii showului.  Instagramul ei are 8,5 milioane de followeri.  Orașul preferat a lui Ambrosio este Bali.

#4. Liu Wen — $7 milioane

4-liu-wen--7-million-54-million

Liu Wen, născută în China, are 28 de ani și a devenit primul model asiatic pe care l-a adus Victoria’s Secret pe podium în anul 2009. Este și ea una dintre cele trei modele de culoare care au participat în lista Forbes. Are 2,8 milioane de followeri la Instagram.

#3. Gigi Hadid — $9 milioane

3-gigi-hadid-9-million-7-million

Gigi are 21 de ani și peste 34 de milioane de followeri pe Instagram. A urcat prima dată pe podiumul Victoria’s Secret în 2015 și a fost recent votată în calitate de „modelul anului 2016” de către cititorii siteului modele.com.

#2. Kendall Jenner— $10 milioane

2-kendall-jenner10-million-8-million

Kendall Jenner, în vârstă de douăzeci de ani, este cel de-al treilea model cu cel mai mare salariu din lume, potrivit clasamentului Forbes pentru anul 2016 și cel de-a doua câștigătoare în top printre îngerașii VS. Are 81 de milioane de followeri pe Instagram și a urcat prima dată pe podiumul Victoria Secret în 2015. Ea este, de asemenea, un ambasador al mărcii Estée Lauder.

#1. Adriana Lima — $10.5 milioane

 1-adriana-lima--105-million-8-millionAdriana Lima, născută în Brazilia, este alături de Victoria Secret de cel mai mult timp. Lima a urcat pentru prima dată în calitate de „înger” în 1999 și are o valoare estimată la 75 milioane de dolari, potrivit Daily Mail. Are 35 de ani și 10,8 milioane de followeri pe contul său Instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente