(video) 5 canale de Youtube DIY sau „pune mâna și fă singur”. Cel puțin o sută de lucruri pe care le poți faci acasă

collage

DIY vine de la Do It Yourself, în traducere liberă ”pune mâna și fă-ți singur”. Este valabil pentru orice, de la mobilă la corpuri de iluminat sau cum să ții corect lingura în mână și să îți speli mai ușor cățelul care se simte bine în blana lui așa plină de noroi. Vedeți mai jos o listă de 5 canale, care te vor ajuta să-ți petreci timpul liber vesel, iar mai ales, util!

# Crazy Russian Hacker

Canalul are deja zece milioane de subscriberi, este în limba engleză, chiar dacă șebredă,  iar clipurile lui amuză pe oricine. E isteț, te face să râzi și cu siguranță îl vei arăta și prietenilor.

# Household Hacker

De la cum să ții corect lingura în mână până la cum să repari o pană la mașină mai ceva ca McGyver sau cum să îți speli rapid și ușor cățelul. Un clip pe săptămână, bine gândit și explicat în așa fel încât să nu fie nevoie să urmărești instrucțiunile pas cu pas.

# I like to make stuff

Cu lemn, despre lemn. Idei pentru decorațiuni de casă, clipuri despre cum să îți faci o pereche de ochelari de soare din lemn și chiar cum să instalezi parchetul și să îți faci scut și sabie din lemn. Sau ruletă din lemn. Oferă explicațiile foarte detaliate pe tot parcursul clipului. Foarte descriptiv, și dacă îl vizionezi de două ori foarte probabil să fii și tu în stare să îți construiești un birou mai deștept și mai ergonomic decât unul din comerț. Și mai arătos. Și mai ieftin.

# DIY Perks

 Este foarte descurcăreț, mai ales la capitolul electrică și electronice, și îi place să refolosească multe din componentele de PC sau laptop pentru a realiza alte obiecte. Mi se pare genială fereastra falsă făcută din patru ecrane LCD defecte de laptop. Mai exact folosind doar panoul de iluminare din spatele acestora. O chestie foarte deșteaptă este că în descrierea multor proiecte îți lasă link către componentele folosite și chiar pentru schițele create de el.

# DIY Creators

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente