Vrei să fii voluntar la evenimente și să activezi în cadrul asociațiilor de tineret? Consiliul Național al Tineretului din Moldova deschide aplicările pentru toți activiștii, care doresc să se remarce multilateral și să devină membri valoroși ai echipei!

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 58 de organizații de tineret, care promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret. Având mai multe direcții de activitate, CNTM își dorește să mărească numărul tinerilor în structurile de conducere, să-i implice în procesul de luare a deciziilor, să le formeze spiritul civic, promovând voluntariatul.

În acest sens, Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită persoanele interesate să facă parte din echipa CNTM. Dacă ești tânăr, dispui de cunoștințe, de dorință și de timp liber, atunci te așteptăm să te implici și să-ți valorifici potențialul.

Ca voluntar CNTM vei avea posibilitatea să activezi în una dintre departamentele asociației: politici de tineret, dezvoltare instituțională, drepturile tinerilor și incluziunea socială, educația tinerilor.

Mai jos poți să vezi echipele care recrutează voluntari și care este plusul activităților în fiecare dintre ele.

 

De asemenea, fiind voluntar al consiliului, vei:
# avea posibilitatea să te dezvolți multilateral;
# avea parte de o echipă tânără, dinamică, inovatoare;
# dezvolta abilități de cercetare, analiză, monitorizare;
# avea posibilitatea să inspiri propria-ți personalitate și alți tineri;
# investi timpul și resursele tale, într-un mod cât mai util și productiv;
# interacționa cu tineri și nu doar, din peste 58 de organizații de tineret, etc.

Pentru a intra în concurs, completează formularul de înscriere, până pe data de 31 decembrie.
Dacă ai întrebări adăugătoare, găsești răspunsul acestora pe site-ul CNTM.