Bucate gustoase, muzică bună și decor special. Unde poți să petreci noaptea dintre ani

pexels-photo-196652
Foto: picjumbo.com

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar febra pregătirilor e în toi. Indiferent dacă vrei o cină cu familia sau distracție la maxim cu prietenii și încă nu ai găsit localul potrivit, echipa #diez vine cu o serie de recomandări pentru te ajuta să alegi locul perfect în care să petreci noaptea dintre ani. 

# Revelion 2018 – Fifty Shades of New Year

Image may contain: 2 people, night and text

Un Cocktail al dragostei care reprezintă un amestec de suspans, mister, romantism, gelozie, umor, pasiune, va putea fi savurat în atmosfera unui decor intrigant unde masca stă față-n față cu individualitatea. Balul va avea loc la Select – Banquet Hall. Detalii adiționale urmăriți pe Facebook.

# Midnight Brunch New Year Eve 2018

Image may contain: 6 people, text

Când e prea târziu pentru cină și prea devreme pentru micul dejun vine Anul Nou. La Mi Piace atmosfera va fi una plăcută cu lumină puțin stinsă și mâncare gustoasă. Cei prezenți vor avea parte și de un show pe măsură, detalii urmăriți pe Facebook.

# Revelion 2018 Tulip Residence

Image may contain: night and text

Multă muzică de suflet și o atmosferă magică! Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o portiță. Poţi să treci prin această portiță în Noul An la „Tulip Residence” şi să iei cu tine numai lucrurile bune. Concursuri, cadouri vouchere la restaurant, masaj thailandez, masaj classic, proceduri în hammam și multe altele găsți la Tulip. Preț pentru o pesoană 750 lei. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# Revelion „În Curtea Casei” 2018

Image may contain: text and food

Vă așteaptă un program distractiv până în zori, cu muzică bună și bucate delicioase, la adresa strada Zimbrului 10. Programul distractiv pe care l-au pregătit vă va face să simțiți seara de Revelion din plin, deoarece muzica va fi asigurată de un Dj profesionist, Moș Crăciun și Alba ca Zăpada vor veni neapărat la trecerea dintre ani pentru a vă distra cu un program special, inclusiv pentru cei mici, iar Focurile de Artificii vă va face seara feerică. Pretul meniului este de 800 lei pentru o persoană. Informații găsiți pe pagina de Facebook.

# Glamorous & Glitz New Year’s Eve Party

Image may contain: 1 person, text

Petrece timpul dintr ani la ZAXI Fun & Finest. Au reputație pentru aranjarea celor mai bune petreceri. Pe 31 decembrie 2017, petrece Revelionul într-un stil inedit. Oaspeții vor fi întâmpinați cu cocktailuri spumante de la Purcari. Prețul este de 250 euro pentru o persoană. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# New Year’s Eve 2018 – Скруджи

Image may contain: 1 person, text and closeup

Dacă vrei să petreci Anul Nou în stil rap, vino la Cocos Prive. Intrarea va fi 300 de lei de persoană. Detalii suplimentare urmăriți pe Facebook.

# New Year’s Eve in China

Image may contain: 1 person, smiling, text

MuzCafe vă invită la cea mai fabuloasă poveste chinezească, la micul „Festival al Lampioanelor”, o veche tradiție chinezească. Simbolul păcii, vieții și a armoniei – Dragonul vă va întâmpina și bucura privirile. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# Revelion 2018

Image may contain: 5 people, people smiling, text

Petrece Anul Nou la Five Karaoke Club. Organizatorii promit Candy bar, Muzica Live, Karaoke gratis până în zori și multe concursuri în care vei primi cadouri garantate. Informații găsiți pe Facebook.

# Midnight Dance- New Year Party

No automatic alt text available.

Veți avea parte de un Revelion friendly și absolut relaxant la New York Restaurant & Bar. Mergi alături de cei dragi să vă distrați până în zori pe ritmuri disco, rock`n`roll și funky! Prețul pentru o persoană este de 100 de euro. Detalii adiționale găsiți pe Facebook.

# Mojito New Year Party

Image may contain: text

Întâlnește anul 2018 gustos, frumos, împreună cu prietenii. Alătură-te la cea mai feerică sărbătoare a anului în stil Mojito! Începutul va fi la ora 23.00. Mai multe informații găsiți pe Facebook.

# New Year Party 2018

Image may contain: text

Îți dorești un Revelion de neuitat? Cielo Lounge & Restaurant este alegerea perfectă. Energia echipei Cielo Lounge & Restaurant cât și diversitatea bucatelor şi serviciilor oferite, te va face să te simți special. Te așteaptă o seară memorabilă cu multe surprize. Mai multe informații găsește pe Facebook.

# Revelion 2018 la Jolly Alon

Image may contain: 5 people, people standing and text

Petrece-ți seara dintre ani într-o atmosferă de poveste la Jolly Alon Hotel & Business Center. Bucatele gustoase, muzica bună, decorul special, vor transforma acest revelion într-o petrecere magică! Informații găsiți pe Facebook.

# VINO în Povestea de Revelion 2018!

Image may contain: text

Revelion 2018 – Trattoria della nonna organizează un Revelion ca în poveste, ia și tu parte în această aventură cu invitatul special Trupa DOREDOS, băuturi all inclusive și bucate feerice, gătite de chef Diego. Informații găsiți pe Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente