Antonia va cânta în deschiderea târgului de Crăciun de la Orhei. Startul feeriei va fi dat la 23 decembrie

Orhei

Primăria orașului Orhei îi invită pe toți la cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 23 decembrie 2017 – 7 ianuarie 2018 în parcul Ivanos.

Programul de divertisment al Târgului de Crăciun din Orhei este unul variat și cu multe atracţii pentru cei maturi și cei mici: în cadrul Târgului, vor rula filme și desene animate cu tematica Anului Nou, show-uri de lumini, concerte zilnice cu participarea starurilor autohtoni şi de peste hotare, informează Primăria Orhei.

Mai mult, atât copiii, cât şi maturii se vor distra absolut gratuit la patinoar şi cele 4 tobogane, aduse din Spania, Rusia şi Ucraina. Micuţii vor putea simți magia sărbătorilor de iarnă la reşedinţa lui Moş Crăciun, unde se vor distra, vor recita poezii şi vor primi daruri.

În cadrul Târgului, vor fi amenajate zone culinare, unde vizitatorii vor avea posibilitatea să procure produse pentru masa de sărbătoare la preţuri accesibile.

Programul de concert în seara de Revelion la Orhei va fi unul cu evoluarea vedetelor autohtone, dar şi din străinătate.

În ziua de deschidere a Târgului de Crăciun, pe scena de poveste amenajată în aer liber va evolua formaţia DoReDos şi interpreta din România – Antonia. Împreună cu AO „Suflet Generos”, va fi organizat un defileu de modă al designerilor autohtoni cu scop caritabil.

Târgul îşi va deschide uşile pe 23 decembrie la ora 17:00

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente