(foto) LP a aterizat în Moldova și a dat peste primii fani care o vor audia la Chișinău. Detalii despre concertul cântăreței din 14 decembrie

lpcollage

Cântăreața americană LP a ajuns la Chișinău. Starul pentru prima dată va cânta în Moldova, iar concertul va avea loc la 14 decembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”, începând cu ora 19.14.

Cititoarea #diez, Sorina Ștefârță, a întâlnit-o în drumul cântăreței din Kiev la Chișinău. Astfel din seara zilei de 13 decembrie vedeta deja este pe teritoriu moldovenesc.

Prețul unui bilet variază între 500 și 2.300 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate pe mticket.md și la casele Palatului Național (str. Pușkin 21, tel. 022-213-544).

Vedeți aici 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre LP înainte de concertul din 14 decembrie

Organizatorii spun că au pregătit și câteva surprize speciale. Prima este un duet dintre LP și un artist autohton. Negocierile au ajuns la etapa selectării artistului moldovean și a piesei.

A doua surpriză este o zonă destinată fanilor. Aceasta va fi organizată în fața scenei, unde fanii vor putea și dansa. Pentru accesul în zonă se vor vinde bielete separate.

Spectatorii vor putea intra în sală de la ora 18.30 și vor fi acompaniați de muzica unui DJ. Numele acestuia încă nu a fost făcut public.

Laura Pergolizzi este cunoscută publicului ca autoare de piese și cântăreață. În Europa LP a devenit cunoscută în urma lansării „Lost on you”, pe când în America cântăreața a devenit populară în 2012 după lansarea „Into the wild”.
lp1

lp2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente