Serile colindelor de Crăciun continuă la Shopping MallDova!

diez_960x480-px

Căldura sărbătorilor de iarnă se simte la Shopping MallDova, locul unde nu doar faceți cumpărături într-un decor feeric, dar vă puteți bucura și de programele artistice dedicate acestei perioade magice a anului.

Pe 8 decembrie, la parterul Centrului Comercial, pe scenă a evoluat Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, sub bagheta maestrului Mihail Agafiță, unde instrumentiștii au topit inimile vizitatorilor și au creat o atmosferă de poveste.

Serile de colinde continuă. Pe data de 15 decembrie, Concertino Acordeon Band ne va încânta cu un superb recital artistic.

De asemenea, în cadrul programului cu genericul „Colindăm în toată lumea” va evolua Corala „Doina”, care vă va prezenta un repertoriu cu cele mai valoroase creaţii corale laice din tezaurul muzicii universale, lucrări vocal-simfonice și prelucrări corale ale melodiilor folclorice.

Nu uitați de Marea Tombolă! Faceți cumpărături de minim 300 de lei, până pe 4 ianuarie, înscrieți-vă la tombolă și aveți șansa să câștigați premii pe măsură. În joc sunt puse 10 valize, cinci televizoare LED și marele premiu – automobilul SKODA OCTAVIA 2017.

Vă așteptăm cu drag la Shopping MallDova!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente