Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi frumoasă de miercuri, 13 decembrie

pexels-photo-310419
Foto: NastyaSensei Sens

Miercuri este o zi dificilă, dar trebuie să valorificăm fiecare moment. Echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente la care poți să te refugiezi de rutina zilnică în mijlocul săptămânii. 

# Christmas Charity Quiz Night

Fotografia postată de Hospice Angelus Moldova.

Petrece seară la un quiz, distrează-te, iar toți banii pe care îi vei consuma se vor îndrepta la HOSPICE Angelus Moldova, care oferă servicii gratuite copiilor și adulților, care suferă de anumite boli cronice. Evenimentul se va desfășura la OLD BUS GastroPub începând cu ora 19:00. Detalii găsești pe Facebook.

# Workshop Public Speaking

Fotografia postată de Traininguri dedicate femeilor.

Care este secretul vorbitorilor de succes? Ce se află în spatele abilității extraordinare a liderilor de a motiva și de a inspira mulțimi de oameni printr-o prezentare de doar câteva minute? Descoperă și pune în practică secretele unei prezentări excelente. Evenimentul va avea loc mâine, începând c ora 18:30, pe strada Puskin 32. Detalii urmărește pe Facebook.

# Linia morţii

Fotografia postată de Cinema Patria.

În Linia morţii, cinci studenţi la medicină, obsedaţi de misterele care se află dincolo de limita vieţii, se implică într-un experiment pe cât de temerar pe atât de periculos: oprindu-şi inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăieşte o experienţă la limita morţii, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Vezi filmul în cinematografele Patria. Detalii urmărește pe Facebook.

# Tata în război cu… tata 2

Fotografia postată de Cinema Patria.

Daddy’s Home 2 (2017) urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Informații suplimentare găsiți pe Facebook.

# Fine Wine Best of 2017

Fotografia postată de Fine Wine.

Pe 13 decembrie, vor fi prezentate Top-10 cele mai bune vinuri ale anului 2017, în versiunea blogului Fine Wine. Vei avea oportunitate să degustezi 10 vinuri care au impresionat, care s-au remarcat, care au cucerit. De la bune, la foarte bune şi excelente! Informații adiționale găsești pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente