Recomandări #diez. Evenimente inspirate la care să mergi pe 10 decembrie, o zi specială de duminică

pexels-photo-254123
Foto: freestocks.org

După o săptămână încărcată meriți o mică pauză în care vei putea să petreci timpul util și plăcut. Pune-ți căciula și ieși din casă, #diez îți sugerează cele mai frumoase evenenimente la care poți merge pentru ați reîncărca bateriile cu o doză de energie. 

# Christmas Charity Bazaar

Fotografia postată de Final Touch.

N-ai avut timp să cumperi cadouri pentru rudele tale? Echipa Final Touch a pregătit mai multe cadouri unice pentru tine și pentru cei dragi. Vino la Bazaar și plonjează în lumea cumpărăturilor de Anul Nou. Targul va avea loc la: Moldexpo, Pavilionul 2, începând cu ora 10:00. Detalii găsești pe Facebook.

# Târg de caritate

Fotografia postată de Fundația de Binefacere ”Casa Providenței”.

Fundația de Binefacere „Casa Providenței” organizează o acțiune de caritate menită a aduce bucuria Nașterii Domnului în inimile unor copii din familii nevoiașe. Manifestația va include activități distractie, jocuri, cântece, și desigur daruri pentru micuți, într-o atmosferă de Crăciun plină de lumină și bucurie. Acțiunea, organizată sub sloganul „Papucei pentru cei fără ei”. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Master Class Ksenia Sobchak: „Brandul personal: Тeoria succesului“

Fotografia postată de КМБ: Клуб Молодых Бизнесменов.

Ksenia Sobchak, faimoasa prezentatoare de TV și radio, jurnalist politic, actriță, scriitoare, vedetă și mereu centrul criticii, adorării, disprețuirii, invidiei, controverselor și admirației – vizitează Chișinăul pentru prima dată cu trainingul său „Brandul personal: Teoria succesului“. Evenimentul se va desfășura la Radisson Blu, începând cu ora 15:00. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# Expoziție de Artă Modernă

Fotografia postată de Andrei Mudrea.

O colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova. Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului. Expoziția are loc pe strada Columna 106, începând cu ora 11:00. Mai multe detalii găsești pe Facebook.

# Tata în război cu… tata 2

Fotografia postată de Cinema Patria.

Daddy’s Home 2 (2017) – urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Găsește informații adiționale pe Facebook.

# Chirița în provincie

Fotografia postată de Teatrul Naţional Eugene Ionesco.

Comedia ,,Chirița în provincie” vă va face să râdeți pe cinste și să uite de problemele cotidiene, iar pentru a transpune în atmosfera vremii, la sfârșitul spectacolului publicul va avea posibilitatea să guste din plăcinte și să savureze vin domnesc. Spectacolul se va juca la Teatrul Național „Eugene Ionescu”, începând cu ora 18:30. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# Colecționarul

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

O nouă Premieră la Teatrul Geneza Art – Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca. Personajul central, în interpretarea actorului Nicu Țurcanu, tânărul Frederick, este un colecționar de fluturi și e pasionat de o fată frumoasă, pe nume Miranda, care devine prizonieră într-o lume subterană. Spectacolul se va juca în scena Teatrului Geneza Art, începând cu ora 19:00. Detalii găsești pe pagina de Facebook.

# Expoziția Brazilor De Crăciun 2017

Fotografia postată de Klumea.

Fă un #selfiecubradu preferat și postează-l cu hashtagul #klumea #apriori sau #fautor #selfiecubradul,și poți fi premiat zilnic cu câte o sticlă de bunătate de la Vinurile Fautor sau spumantul Apriori. Brazii te așteaptă la Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu”. Detalii găsești pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente