(video) Cum să faci zăpadă artificială cu două ingrediente pe care le ai în casă

Om-de-zapada-din-zapada-articiala-facut-acasa

E deja decembrie, iar natura încă e zgârcită cu noi. Sărbătorile se apropie și numai fulgii ne lispsesc în toată această poveste. Dacă vrei să simți această atmosferă magică (în lipsa zăpezii naturale), am pregătit un articol care te va ajuta să creezi o bucurie. Mai exact, vom arăta cum să faci zăpadă artificială, folosind două ingrediente pe care sigur le ai în casă.

Ai nevoie de puține ingrediente și nu trebuie să ai abilitați speciale, rețeta fiind foarte simplu de realizat. Mai mult decât atât, ingredientele nu afectează pielea fragilă a copiilor, așadar, nu trebuie să îți faci griji în această privință. Dacă te gândești că va fi foarte multă mizerie în casă, nu este așa, deoarece resturile se pot mătura sau aspira foarte ușor.

Așadar, hai să vedem cum poți obține zăpada artificală în doar câțiva pași simpli.

Ingrediente zapadă artificială:

# bicarbonat de sodiu;

# balsam de păr (sau spumă de ras).

Proporțiile le stabilești singur, în funcție de cât vrei să obții, însă regula de bază este o parte de balsam de păr și trei părți de bicarbonat de sodiu. Dacă nu ești mulțumit de consistența obținută, mai adaugă bicarbonat de sodiu, dacă este prea umedă, și balsam de păr, dacă este prea uscată.

Urmărește filmulețul de mai jos pentru instrucțiuni complete:

Avantaje

Fără îndoială, principalele avantaje sunt că această zăpadă artificială nu se topește și nu este rece, ceea ce înseamnă că cei mici se pot juca ore întregi, fără probleme. În plus, este foarte ușor și simplu să o pregătești. Poți realiza foarte multe decorațiuni cu ajutorul ei sau poți să faci, împreună cu familia, oameni de zăpadă, folosind boabe de piper, scobitori și crenguțe sau panglici.

 

zapada-artificiala

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente