Decorațiunile pentru Crăciun au inundat piețele, centrele comerciale și magazinele specializate din toată țară, iar frumusețea și diversitatea lor fură privirile oricui. Unica și marea problemă e că, obiectele sunt prea scumpe, de aceea, mulți oameni nu-și pot permite achiziționarea jucăriilor, accesoriilor de Crăciun. În această situație, originalitatea ne poate scăpa de cheltuielile mari, iar noi vă propunem câteva idei de decorațiuni handmade pe care le puteți crea acasă, alături de cei dragi.

# Brăduții în miniatură

Pentru a realiza aceste decorațiuni aveți nevoie de conuri de brad, lipici, sclipici, guașe și o pensulă. Înainde de a fi vopsite, conurile trebuie spălate și lăsate la uscat pentru o zi. După ce s-au uscat, colorați-le cu verde, pentru a obține efectul de brad. Folosiți-vă imaginația și decorați brăduții după propriul plac, apoi lipiți-i pe orice suport preferați. O idee bună ar fi ghiveciurile mici. Rezultatul va arăta așa:

 

1

2

3

Decorațiuni pentru Pomul de Crăciun

Dacă doriți să aveți un brad original, atunci vă propunem câteva idei de jucării, ușor de realizat.

 

4

O idee ar fi aceste mini căciulițe care se realizează foarte ușor. Pentru a le obține, aveți nevoie de ață colorată, o foarfecă și câteva rolouri de carton de la hârtia igienică. Priviți tutorialul de mai jos, în care este explicat, pas cu pas, cum să obțineți jucăriile.

Dar ce părere aveți despre ghirlandele de Crăciun care pot fi confecționate din paste? Dacă vă place ideea, atunci vedeți mai jos cum le puteți obține. Aveți nevoie de funie, lipici și sclipici.

 

5

Aveți becuri arse prin casă pe care nu ați reușit sau ați uitat să le aruncați? Confecționați din ele omuleți de zăpadă care nu se topesc. Aveți nevoie de câteva crenguțe, vopsele de culorile alb, negru și portocaliu, lipici, sclipici și o sfoară, scrie stirilocale.

 

6

7

Decorațiunile pentru Crăciun nu necesită, neapărat, investiții mari. Secretul este originalitatea.