Unul din cei mai renumiți DJ din lume va concerta la Chișinău cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului

24785345_693665497503183_1064323246766930993_o

Pe 8 decembrie, Dj-ul de clasă mondială, Marco V, vine la Chișinău pentru a celebra Ziua Internaţională a Drepturilor Omului împreună cu tinerii sub muzică electronică în incinta SunStroke Club.

Pe 8 decembrie, la ora 21.00, toți doritorii sunt invitați la un mega Trance Event cu un invitat renumit în toată lumea. La Chișinău vine Dj-ul din Olanda, Marco V, cu un program de TranceHumanity – Vibes of Humanity pentru a celebra Ziua Internațională a Drepturilor Omului, care va avea loc în incinta SunStroke Club, situat pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt 6.

Preţul de intrare este de 100 de lei. Până la ora 23.59, toţi oaspeţii vor putea servi gratuit băutura serii – Royal Punch (în limita stocului disponibil). Petrecerea va oferi tinerilor o atmosferă de neuitat într-o ambianţă plăcută, cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, în spirit de fraternitate, pace şi bunăvoie.

Pe scenă vor evolua așa artiști ca:

# MARCO V – invitatul special

# ANTHONY WALDHORN

# DEEPSHADER

# LANVARY

# NEVOLLA

# RAMAGRESSOR

# NICK MESSING

Marco V este un DJ de clasă mondială, este prezent 10 ani consecutiv în renumitul DJ MAG TOP100, inspirând cei mai inovativi şi diverşi artişti de muzică electronică din toată lumea.

Evenimentul este organizat de asociaţia HomoDiversus în cadrul proiectului „Implicarea tinerilor în promovarea diversității prin activități de cultură contemporană în contextul Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului”, susţinut financiar de Ambasada Regatului Ţărilor de Jos.

HomoDiversus este o organizație apolitică și non-profit, care promovează în activitatea sa valorile și interesele civice, precum și democrația, supremaţia legii și drepturile omului.

Detalii suplimentare despre eveniment găsiți aici ori puteți contacta organizatorul evenimentului la numărul de telefon 060 995 888 (Vitalie Popov).

 

47444

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente