Recomandări #diez. Vă sugerăm cele mai frumoase și atmosferice evenimente ale zilei de joi

evenimente27
Foto: Nathan McBride

V-am pregătit câteva evenimente pentru ziua de joi ca să nu stați acasă în fața computerului ori în fața aragazului. Luați-vă prietenii, familia și petreceți ziua de joi într-o atmosferă caldă și cordială.

# Sărbătorile vin pe Aleea Colorată

Sărbătorile Vin pe Aleea colorată! Echipa Proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, aduce noi bucurii. Toți doritorii sunt invitați, pe data de 7 decembrie, începând cu ora 16:00, să vină cu toată familia la Aleea Colorată, unde va fi inaugurat bradul de Crăciun.

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada ți-au pregătit multe surprize, clemantine și ciocolată fierbinte! Dacă v-ați decis, atunci nu uitați să vă luați și buna dispoziție. Detalii suplimentare găsiți AICI.

# Drink Local Champagne Party

drink-local-champagne-party

Cum arată lumea spumantelor autohtone, vrem să aflăm în noaptea dintre ani. Madein.md face repetiție de Revelion, susține și încurajează prezența pe masa de sărbătoare, exclusiv a spumantelor locale. Pentru al 3-lea an consecutiv, organizăm un eveniment de degustare în orb, a vinurilor spumante autohtone. „Drink Local Champagne Party” este un eveniment care adună peste 10 producători autohtoni de spumante. Iar unde e băutură acolo e și muzică, de aceea, atmosfera va fi degajată de un DJ.

Prețul unui bilet la eveniment este 100 lei. Bilete pot fi procurate la oficiul Madein.md (Alecu Russo 15, etajul 6, oficiul 58). Grăbiți-vă, pentru că locurile sunt limitate. Mai mult despre eveniment puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Workshop: Cum să crești vânzările din online

Ești antreprenor? Îți promovezi afacerea online? Ești invitat la un workshop inedit în care vei învăța cum să crești vânzările online. Deseori, se întâmplă să investești un pumn de bani în publicitate, fie pe unul dintre site-urile locale, fie chiar pe Facebook și spre final rămâi cu rezultate nedorite. Vânzările stagnează, iar banii investiți în promovare sunt aruncați în vânt. Investiția ta în workshop constituie doar 299 de lei până pe data de 6 decembrie inclusiv, pe data de 7 decembrie prețul va fi 399 de lei.

Evenimentul se va începe la ora 18:00 și se va desfășura la Summit Events, str. Tighina 49/3, Sala Roșie. Biletele le puteți cumpăra aici și nu uita să te înregistrezi.

Informații suplimentare găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Concert Acustic cu Ecaterina Savenco


Odată ce a revenit pe plaiul moldav, Ecaterina Savenco vine să ne cânte un șir de super piese. Începând cu ora 20.30, amatorii de muzică bună sunt bineveniți la Baker Street pentru a savura muzică live. Puteți rezerva masă la numărul de telefon 079332200.

Dacă te-a interesat acest Concert acustic, poți afla mai multă informație AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente