(video) Proteste la Kiev. După ce a fost reținut, susținătorii lui Mikhail Saakashvili au reușit să-l elibereze pe politician

În această dimineață, fostul guvernator al regiunii ucrainiene Odesa și fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakashvili, a amenințat că se va arunca de pe acoperișul casei unde locuiește, după ce forțele de ordine au descins în apartamentul acestuia din Kiev, scrie Unian.net. Potrivit sursei, Mihail Saakashvili este cercetat într-un dosar privind finanțarea mitingurilor organizate de partidul său de la Kiev.

Ulterior, politicianul a fost reținut de forțele de ordine. Mai mulți susținători ai fostului președinte Mihail Saakashvili au venit în fața locuiței sale pentru a-și exprima nemulțumirea față de acțiunile oamenilor legii. În urma încăierărilor dintre susținătorii lui Saakashvili și forțele de ordine, mai multe persoane au fost rănite.

 

Peste 100 de susținători ai lui Saakashvili au reușit să spargă ușa microbuzului și l-au eliberat pe politician. În aceste clipe, el merge cu drapelul ucrainean legat la gât, însoțit de mulțime.

Saakashvili a îndemnat oamenii să iasă în piața din centrul Kievului pentru a riposta „regimului Poroshenko”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente