După ce edilul interimar, Silvia Radu, i-a dat replică lui Valeriu Munteanu și l-a învinuit că discriminează femeile, liberalul a menționat că nu poate trece peste această declarație, întrucât are acasă cinci femei - soția și patru fiice.

„După ce m-a învinovăţit în ultimele zile de toate disfuncţionalităţile sale manageriale, doamna Silvia Radu m-a acuzat azi deja şi de faptul că maltratez şi discriminez public femeile. Pot trece uşor peste acuzaţiile gratuite proliferate recent de dumneaei şi patronii săi din PD (care se ascund neîndemânatic după Silvia Radu), însă acestă învinuire este extrem de durută pentru mine pentru că am acasă cinci femei — soția și patru fiice și chiar este o ofensă personală destul de mare”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, liberalul a menționat că doamna primar poate glăsui cu ușurință despre faptul că el este principalul vinovat în epopeea cu bradul oligarhic, incriminându-i inclusiv faptul că el ar fi „ciopârțit” bradul ucrainean, dar acest eșec antologic îi aparține nu doar Silviei Radu, ci întregii echipe a PD, care a parașutat-o la Primărie.