Recomandări #diez. Evenimente pentru 5 decembrie, o zi frumoasă de iarnă

pexels-photo-273037
Foto: pexels.com

În acest an iarna a venit cu ploi și vreme posomorâtă, dar nu e cazul să vă indispuneți. Echipa #diez a selectat o serie de evenimente, care îți vor colora zilele noroioase, lipsite de soare și fulgi. 

# Kochuu – proiecție de film / screening

Fotografia postată de Zpațiu / Zpace.

Kochuu (din japoneză – „în borcan”) este un film despre arhitectura japoneză modernă, rădăcinile sale în tradiția japoneză și impactul acesteia asupra tradiției nordice de construire. Îmbogățindu-și drumul prin viziuni ale viitorului, tradițiilor, naturii, betonului, grădinilor și tehnologiilor de apogeu. Proiecția va avea loc la Zpațiu, începând cu ora 19:00. Detalii găsești pe Facebook.

# Master-class: decorarea lumânărilor de Crăciun

Fotografia postată de Fundatia Doneaza Pentru COPII.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă este răspândită în tot orașul, dacă vrei să o simți la tine acasă, mergi la un master-class și învață cum poți decora lumânările în stil de sărbătoare. Organizatorii spun că e foarte simplu, vino să încerci și tu. Evenimentul începe la ora 15:00, pe strada Ștefan cel Mare 19. Detalii găsești pe Facebook. 

# Concerto di Natale la Filarmonica Națională

Fotografia postată de Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" - Moldova.

Începe iarna cu un concert la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Trupa „Giuliano Gabriele Trio” vă va fi alături pe tot parcursul serii începând cu ora 18:00. Nu rata evenimentul, află mai multe detalii pe pagina de Facebook.

# Cinema CAM

Fotografia postată de Colegiul "Alexei Mateevici".

Sesiunea te bate peste cap? Vino la o proiecție de film la colegiul „Alexei Mateevici”. Petrece o seară la film alături de prieteni tăi. Vei avea oportunitatea să vizionezi – Madagascar 3. Fii primul în sală pentru a-ţi asigura un loc cât mai bun, de unde să poţi savura cele prezentate. Începutul va fi la ora 16:00, biletul -5 lei + popcorn gratuit. Detalii găsești pe Facebook.

# Tinerii antreprenori în Moldova: probleme / obstacole / soluții

Fotografia postată de CPR Moldova - Centrul de Politici și Reforme.

Ai o afacere și ești la început de cale, dar întâmpini dificultăți în activitatea de zi cu zi? Atunci ești binevenit marți, 5 decembrie, la un atelier de lucru, unde vei discuta toate aspectele problemelor cu care te confrunți. Evenimentul începe la ora 18:30, informații adiționale urmărește pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente