După ce bradul adus din Ucraina a fost demontat din PMAN, municipalitatea a găsit un alt brad, la noi acasă. Pomul de Crăciun se află în sectorul Botanica, pe strada Zelinski, în curtea unei foste grădinițe. Pentru a-l tăia însă și a-l aduce în centrul orașului, lucrătorii sunt nevoiți să taie mai mulți brazi din curte, pentru a face loc de trecere. Noul brad, urmează să fie plătit din „banii personali” ai primarului interimar, Silvia Radu.

Bradul care a fost instalat în această dimineață în PMAN avea în jur de 30 de metri şi a fost adus din Ucraina. Preţul pomului a fost de 15 mii lei, iar în această sumă nu intră banii pentru transportare. După ce a fost instalat în centrul orașului și a stârnit nemulțumirea cetățenilor, Silvia Radu a dispus ca pomul să fie scos și s-a angajat să cumpere din banii săi un brad pe care urmează că-l dăruiască municipalității.

La adresa redacției noastre, au fost trimise mai multe imagini, în care se vede că lucrătorii au identificat bradul și au început tăierea acestuia. Pentru a reuși să-l scoată din curtea în care se află, aceștia au tăiat mai mulți copaci din jur.

1

2