Astăzi, 1 decembrie, a fost dat startul oficial la precomenzi în Republica Moldova pentru smartphone-ul jubiliar Apple – iPhone X.

Dispozitivul va apărea pe rafturile magazinelor Enter în data de 8 decembrie, iar precomanda deja poate fi făcută pe Enter.online, la un preț oficial mai mic decât cel de pe piață.

Dispozitivul va fi disponibil în două culori: Space Gray și Silver, cu memorie internă de 64 sau 256 GB.

Trebuie să menționăm și avantajele cumpărării iPhone X, de la un distribuitor oficial:

– Cumpărătorul beneficiază de serviciile unui centru oficial Apple, ceea ce exclude oricare probleme cu garanția.

– Reparații calitative ale dispozitivelor.

iPhone X este cel mai anticipat, cel mai scump și, totodată, cel mai avansat smartphone Apple lansat până acum. Pentru prima dată, în decurs de trei ani, designul noului iPhone a fost regândit complet. Gadgetul a primit ecran OLED fără margini, numit de către compania americană Super Retina, procesor Apple A11 Bionic cu procesare AI și încărcare fără fir a smartphone-ului. Sistemul inovator de recunoaștere a feței – Face ID, oferit de către tehnologia TrueDepth, pentru care în prezent nu au „un răspuns” alți producători din industrie – cu siguranță va revoluționa modul în care interacționăm cu smartphone-urile, așa cum a făcut-o tehnologia Multi-Touch din primul iPhone acum 10 ani.

Afli despre lansarea altor smartphone de top pe Enter.online, Facebook.com/EnterMoldova, pe canalul de Youtube.com, Instagram sau la numărul de contact +373 (68)-800-900.