Lista câștigătorilor concursului de desen „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini”. Tinerii se vor alege cu o tabletă grafică

concurs

14 tineri au fost desemnați câștigători ai concursului „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini”, organizat de Centrul Național Anticorupție (CNA) cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei în cadrul proiectului „Consolidarea funcțiilor de prevenire și analiză a CNA”, implementat de PNUD.

Concursul s-a desfășurat în perioada 12 octombrie – 24 noiembrie și a fost destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani, elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ cu profil de arte plastice.

Tinerii au fost invitați să ilustreze prin intermediul desenului, într-un mod original și cu impact vizual, cele 12 politici de asigurare a climatului de integritate instituțională, cum ar fi conflictul de interese, favoritismul sau etica profesională a agenților publici, se arată într-un comunicat al Centrului Național Anticorupție.

Anul acesta la concurs au participat 122 de tineri. Spre deosebire de edițiile precedente, în acest an concursul a fost organizat în două etape. Astfel, mai întâi tinerii au participat la o sesiune de instruire privind tematicile care vor fi ilustrate în lucrări, după care au realizat schițele lucrărilor în cadrul unui atelier de creație .

desene

Desenele au fost evaluate de o comisie formată din reprezentanți ai CNA, parteneri de dezvoltare și mediul artistic.

Juriul a desemnat următorii câștigători:

1. Cristina TINCU – 22 ani, Chișinău ;
2. Serghei VOLODCENCO- 22 ani, Chișinău;
3. Iulian GÎTEA – 17 ani , Soroca;
4. Andrei GLIGOR – 15 ani, Șoldănești;
5. Dina GUȚU – 17 ani, Soroca;
6. Oleg GRECU – 22 ani, Chișinău;
7. Mihai PÎNZARI – 22 ani, Chișinău;
8. Marina SCUTELNIC – 22 ani, Chișinău;
9. Anastasia BALAN – 17 ani, Soroca;
10. Zafarjon HAFIZOV – 22 ani, Soroca;
11. Iulian CREITOR – 17 ani, Soroca;
12. Antonela IAȚCO -15 ani, Șoldănești;
13. Tatiana NEGRESCU – 17 ani, Chișinău
14. Adriana BALABAN -17 ani, Chișinău.

Fiecare din cei 14 câștigători ai concursului se va alege cu o tabletă grafică.

Ceremonia de premiere a câștigătorilor se va desfășura în cadrul lucrărilor Conferinței Naționale Anticorupție 2017, care va avea loc la 12 decembrie a.c. , la Centrul de conferințe „Summit”, str. Tighina 49/3.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente