Dublu trafic Internet mobil tot anul cu abonamentele Internet Nelimitat de la Unite

diez_960x480

Orice ai face în noul an Internetul prinde bine oriunde. Savurează din plin şi împarte cu cei dragi bucuria sărbătorilor şi evenimentelor frumoase trăite zi de zi. Ai atâtea motive să o faci, pentru că Unite îţi oferă dublu trafic Internet mobil inclus în abonament timp de 12 luni. În plus, primeşti cadou modem 3G la conectare.

Orice ai face în noul an Internetul prinde bine oriunde. Savurează din plin şi împarte cu cei dragi bucuria sărbătorilor şi evenimentelor frumoase trăite zi de zi. Ai atâtea motive să o faci, pentru că Unite îţi oferă dublu trafic Internet mobil inclus în abonament timp de 12 luni. În plus, primeşti cadou modem 3G la conectare.

Şi mai multă libertate pentru comunicare, interacțiune, muzică, filme şi distracţie. Până la 200 GB, în funcţie de abonamentul ales, îţi sunt disponibili pentru a te distra cu adevărat şi fără griji, alături de prieteni şi cei dragi.

Petrecerile abia încep, iar cu abonamentele Internet Nelimitat de la Unite eşti sigur că totul se va desfăşura la superlativ fiind mereu online, ascultând muzica preferată, urmărind filme, video-uri şi interacţionând cu toţi prietenii din comunitatea ta online.

Tabel-ro

Promoţia este valabilă la conectarea abonamentului Internet Nelimitat pentru o perioadă contractuală de 24 de luni, cu modem 3G cadou.

Mai mult, dacă dispui de cel puţin un serviciul Moldtelecom, beneficiezi de 20 % reducere pe viaţă la abonamentele Unite.

Alege să fii numărul 1 cu Moldtelecom, operatorul numărul 1 de servicii integrate mobile – fixe – Internet – TV.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente