(foto) Cumpără acum, începe Black Friday la Enter! Găsești reduceri de mii de lei la gadgeturi

Ți-a tot sugerat anterior „Nu cumpăra. Așteaptă Black Friday!”, iar astăzi compania Enter dă undă verde la procurarea electronicelor, la cele mai mici prețuri din an.

Dacă ai în lista de dorințe gadgeturi, atunci ești binevenit în acest weekend, (și în oricare zi, dealtfel) la toate magazinele Enter, dar și pe Enter.online, ca să te alegi cu cele mai avantajoase cumpărături din 2017.

Începând cu Vineri, 24 noiembrie până Duminică, 26 noiembrie se spune „START” celor trei zile de Black Friday. Îți detaliem mai jos dispozitivele electronice cu cele mai mari discounturi.

Așadar, dacă ești fan Apple ai ocazia să cumperi un IPhone 7 cu o reducere de -12%, asta înseamnă că vei economisi 1700 lei. Și pentru că toate atenția este concentrată, în prezent, pe noul IPhone 8, de Black Friday îl obții mai ieftin cu -13%, adică vei rămâne în buzunar cu 2500 lei. 

Vei cheltui până la 2500 lei mai puțin dacă alegi, spre exemplu, un Apple iMac 27-inch. Reducerile de Vinerea Neagră sunt valabile pentru mai multe produse din generația Apple.

Nu lipsesc din promoții și smartphone-urile Xiami, astfel Redmi Note 4X Xiaomi se oferă cu 1200 lei mai ieftin, iar Mi A1 (5X) Xiaomi, cu minus 1300 lei.

Enter a anunțat reduceri esențiale și pentru celebra serie Galaxy de la Samsung. În consecință, găsești în aceste trei zile de Black Friday, Samsung Galaxy J5 (2017) la un preț mai mic cu 1000 de lei, iar Samsung Galaxy S8 îl ai mai ieftin cu 1600 lei.

Se anunță reduceri grandioase și pentru dispozitivele de jocuri. Așadar, dacă ești gamer vei păstra până la 4000 de lei dacă alegi laptopul Gaming ASUS ROG STRIX GL553VD-FY027. De asemenea, cumperi mouse-ul SteelSeries 62169 Heroes of theStorm, tastatura Steelseries sau căștile Marvo la jumătate de preț.

Gaming Ro

Am enumerat doar câteva din produsele Enter pentru care sunt aplicate promoțiile masive. Găsești peste 2000 de dispozitive la prețuri de Black Friday în toate magazinele Enter din Moldova, dar și pe Enter.online, unde poți beneficia și de o livrare rapidă.

Afli despre următoarele știri despre promoții și alte noutăți pe Enter.online, Facebook.com/EnterMoldova, pe canalul de Youtube.com, Instagram sau la numărul de contact +373 (68)-800-900.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente