Librăria Bestseller anunță reduceri de 70% la 1000 de cărți de Black Friday

librarie-bestseller-4-web
Foto: Bestseller.md

De Black Friday, vineri, 24 noiembrie, librăria Bestseller reduce prețul la toate cărțile: 1000 de cărți se vor vinde cu reducere de 70%, iar 100 de cărți vor putea fi procurate cu 85% reducere.

Cele mai solicitate cărți din această toamnă, cum ar fi: Bestseller-ul Internațional „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia, romanele „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga, „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija, cartea de versuri „Punctul” de Romina Chetraru și volumul trei al trilogiei „Amintiri din viitor” de Andreea Russo vor avea 50% reducere, iar cartea de eseuri și reflecții „De vorbă cu Emma”, ediția a III-a, de Vitali Cipileaga va fi la 70% reducere.

Cărțile vor putea fi achiziționate online pe site-ul librăriei www.bestseller.md sau în Librăria “Bestseller. Books, Tea & Coffee” situată pe str. Drumul Viilor, 36/1 din Chișinău. Programul librăriei de Black Friday este: 9:30 – 20:00.

„Campania se desfășoară la Bestseller pentru al patrulea an consecutiv și oferă cititorilor oportunitatea de a-și îmbogăți bibliotecile personale la un preț accesibil”, a menționat Ion Bargan, fondator Bestseller.

Termenul de „Black Friday” a apărut în anii ’60, desemnând ziua de debut a cumpărăturilor pentru celebrarea sărbătorilor de iarnă. Adjectivul „black” (negru) se referă la magazinele ce treceau în această perioadă la utilizarea culorilor „roşu” și „negru”, în organizarea contabilă. În acest proces, contabilii marcau cu cerneală roşie pierderile pe care le aveau magazinele, iar cu negru profiturile înregistrate. Debutul cumpărăturilor pentru iarnă a fost marcat prin acestă zi încă din anul 1924, când a avut loc parada pentru Ziua Recunoştinţei, organizată de lanţul de magazine Macy’s, în vinerea de după Thanksgiving în Statele Unite ale Americii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente