Școala de Filosofie de Sâmbătă vă invită la primul său atelier „Filosofia despre filosofie: Ironia lui Socrate”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie 2017, la ora 10.00, în incinta Universității de Stat, str. Alexei Mateevici, nr.60, blocul central, et.5, sala 511.

Atelierul „Filosofia despre filosofie: Ironia lui Socrate” face parte dintr-o sesiune de ateliere, organizate cu scopul cultivării gândirii critice și independente, îndreptată spre consolidarea unor principii și deprinderi solide pentru depășirea provocărilor vieții.

Școala de Filosofie de Sâmbătă este o echipă formată din doctoranzi, lectori, conferențiari și profesori universitari, care își propun dezvoltarea interesului pentru filosofie prin abordarea unor subiecte în legătură cu arta argumentării, comunicarea asertivă, crearea de imagine, cunoașterea de sine și a celuilalt.

Aspectul practic al atelierelor va consta în practicarea unor exerciții pentru stimularea unei înțelegeri mai bune a motivațiilor, valorilor, convingerilor și alegerilor noastre cotidiene, ce ne guvernează spiritul, mintea și viața.
La ateliere sunt invitați persoane de toate vârstele, din toate domeniile de activitate, care doresc să învețe ceva nou pentru dezvoltarea personală, profesională și socială.

Participarea la ateliere este gratuită. Pentru înregistrare, completați formularul aici.

Sesiunea atelierelor începe la 25 noiembrie 2017 și va continua până în luna mai 2018.

Persoana de contact: Railean Cristina, Telefon: 069 62 84 61, Email: [email protected]