Cum ai vrea să fie lecțiile tale de Informatică? Completează un chestionar și contribuie la elaborarea curriculei

informatica

Dat fiind faptul că secolul XXI ni se înfățișează drept unul al digitalizării și progresului perpetuu, Consiliul Național al Elevilor de pe lângă Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, a reușit să realizeze un chestionar anonim, vizavi de disciplina școlară-INFORMATICĂ, destinat discipolilor din clasele a V-XII-a, pentru a examina opiniile lor despre eventualele probleme cu care se confruntă și lacunele din curriculumul școlar cu scopul de a îmbunătăți situația existentă.

Chestionarul este anonim, disponibil în limbile română și rusă, fiind o punte de contact între elevi și profesorii care participă la elaborarea curriculei.

Sunt încurajați să-l completeze toți elevii, vorbind liber despre problemele cu care se confruntă și oferind unele sugestii care pot îmbunătăți procesul de învățare la INFORMATICĂ.

Rezultatele chestionarului vor fi analizate și prezentate sub forma unui raport Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Grăbește-te să contribui la o schimbare în sistemul de învățământ! Completează chestionarul, accesând acest LINK.

Deadline: 20 decembrie, 2017

***

Consiliului Naţional al Elevilor (CNE) este o structură reprezentativă şi consultativă a elevilor, care asigură dreptul lor la opinie şi libera exprimare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente