(video) Evenimente pentru toate vârstele. Recomandări #diez pentru joi, 23 noiembrie

23846129_10215298324316805_453728992_n

Noi continuăm să vă sugerăm evenimente interesante și diverse. Muzică, filme, lansări de cărți, iar toate acestea combinate împreună vă pot crea o dispoziție perfectă și o seară fantastică. Pisica, papagalul și câinele pot rămâne singuri, iar voi între timp să vă creați buna dispoziție.

# Zilele Filmului German 2017

Zilele Filmului German, ediția a 8-a, vor avea loc la Chișinău între 23-25 noiembrie la Cinematograful Odeon. În program sunt incluse filme pentru toate vârstele, producții germane recente cu subtitrări în limbile română și rusă. Intrarea liberă la toate proiecțiile. Pentru ziua de mâine sunt programate 2 filme.

Așadar, la ora 16:00 sunteți invitați la „Jack” (subtitrare în limba română). JACK este un film despre dezvoltarea unui băiat, care a învățat de mic să-și asume responsabilitatea.
El are zece ani. Este vara. Anticiparea vacanței de vară îl bucură enorm, însă în ultima zi de școală nimeni nu vine să-l ia. Mama sa, Sanna, singură și copleșită permanent de ea însăși, de educația celor doi copii ai săi și de tot în general, îl sună pe băiat și îl consolează. Astfel că Jack rămâne în cămin singur cu un alt băiat și cu educatorii – până când se ajunge la certuri… 

Un alt film se va începe la ora 18:30, poară denumirea 24 săptămâni” (cu subtitrare în limba română). O dramă extrem de profundă despre o mama însărcinată, care se confruntă cu decizia ce pare fără de soluție de a da naștere unui copil cu handicap sau nu. Un film curajos și cu o narațiune consecventă, care te face să reflectezi o lungă perioadă de timp.

Aici puteți afla mai multe despre Zilele Filmului German.

# Donare de sânge la UCCM

Senatul Studențesc al UCCM în parteneriat cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui îndeamnă toți doritorii de a salva o viață – să participe la actul de caritate cu deviza „Donator de sânge, donator de zâmbete ” și să se alăture echipei de donatori la data de 23 noiembrie, între orele 09:00, în cab. 218/1 al UCCM.

Donator poate fi orice persoană care:
#are 18 ani împliniți;
#este sănătos;
#are minim 50 kg;
#nu a făcut tatuaje în ultimele 12 luni.

Donatorul este OBLIGAT:
#să mănânce în dimineața zilei când urmează să doneze;
#să posede BULETINUL DE IDENTITATE la sine.

Donatorului i se INTERZICE:
#să consume alcool şi să fumeze înainte de dona sânge!

Vă așteptăm să veniți cât mai mulți pentru a salva cât mai multe vieți.

Sângele tău contează! Detalii suplimentare aflați pe pafgina de Facebook.

# ȘLAGăRUL ANULUI 2017

Concertul „Şlagărul Anului” este un eveniment muzical anual de mare amploare, cu decernarea trofeielor pentru cele mai difuzate și solicitate melodii autohtone ale anului. Pe data de 23 noiembrie pe scena Palatului National, într-un spectacol de excepție vor evolua artiștii de top din Republica Moldova, oferindu-vă momente incendiare şi clipe de neuitat, într-un concert LIVE impreuna cu the Angry Band. Biletele la „Slagarul Anului 2017″ pot fi procurate zilnic intre orele 10.00 – 18.00 la casele Palatului Național, str. Pușkin, 24 sau online pe www.iticket.md. Preț: 150-500 lei. Info-line: 022-21-35-44. Mai multe detalii despre concert află pe pagina de Facebook.

# PENTRU IUBITORII DE LECTURĂ BUNĂ

carti-cultura_getty

Joi, 23 noiembrie, la Academia de Știinte, în corpul central, et. II, Sala de Ședințe, la ora 14.00, va avea loc prezentarea și lansarea noului roman „Pastorala” a scriitorului Ghenadie Postolachi. Acest nou roman a fost apreciat cu multă căldură de către cei mai profunzi și rafinați critici literari din Moldova. Romanul tratează adâncurile sufletului omului de azi și ale Moldovei din ultimul deceniu. Prezentarea va fi însoțită de întâlnirea cu autorul și vânzarea la preț de promovare a romanului. Doritorii vor putea lua un autograf de la autor.

# TATA ÎN RĂZBOI CU… TATA 2

maxresdefault

Daddy’s Home 2 urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos. Cei doi părinți ajung tocmai la timp pentru a le da peste cap vacanța și a o transforma într-un haos complet. Acum, totul stă în modul de abordare a „intrușilor”. Vor reuși Dusty și Brad să facă față acestui test și să nu-și ruineze sărbătorile? Veți afla răspunsurile la aceste întrebări la Patria. Accesați aici pentru mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente