(video) A confecționat o rachetă și planifică să zboare cu ea. Un bărbat din California vrea să demonstreze că Pământul este plat

3287D56C00000578-0-image-a-35_1458857876679
Foto: Daily Mail

Mike Hughes vrea să arate că astronauții au fabricat ideea că Pământul este sferic printr-o metodă originală: va fi lansat, sâmbătă, dintr-o rachetă făcută din materiale vechi, la peste 500 de metri înălțime.

The Washington Post relatează că, dacă va supraviețui după această ispravă din deșertul Mojave, aceasta va fi prima fază a „ambițiosului” programul pământul-plat.

Șoferul de limuzină în vârstă de 61 de ani dorește să fotografieze pământul atunci când va ajunge la înălțimea maximă.

„Voi închide discuția despre acest pământ rotund”, a spus Mike Hughes, la o strângere de fonduri cu adepții teoriei pământului plat.

El a mai spus că NASA este controlată de „masonii pământului-rotund” și că Elon Musk face „rachete false” din dirijabile.

Deși a recunoscut că încă mai are multe de învățat despre cum se construiește o rachetă, acesta s-a remarcat în 2002 printr-o săritură cu limuzina, fiind inclus în Cartea Recordurilor.

De asemenea, el a mai construit și alte rachete în trecut, însă cu rezultate modeste, scrie digi24.

Prima rachetă a construit-o în 2014, iar în urma lansării a fost spitalizat timp de două săptămâni din cauza rănilor. Cu toate acestea, el a susținut că e singurul care a zburat, în timp ce astronauții sunt actori plătiți care sunt filmați în studiouri.

Acum a lansat o campanie de strângere de fonduri pe Kickstarter, reușind să convingă oamenii să doneze peste 300 de dolari din cei 150.000 propuși. Pe o altă pagină, Go Fund Me, el a strâns aproape 8.000 de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente