(foto) Bemol vă oferă BONUS 2% la utilizarea portofelului electronic – Paynet

Bemol – în pas cu tehnologia. Fiind o companie modernă, flexibilă, care oferă produse și servicii de calitate compania petrolieră ține foarte mult și la digitalizarea stațiilor sale. Îmbunătățirea designului stațiilor de alimentare Bemol a fost binevenită, ceea ce a demonstrat că această companie se dezvoltă continuu și se aliniază la standardele europene. Stațiile noi sunt luminoase, comode și inspiră încredere.

De puțin timp BEMOL a semnat un contract de colaborare cu PAYNET– compania licențiată de BNM în emiterea de moneta electronică.

#De ce are nevoie BEMOL de colaborarea cu Paynet ?

„Mai întâi de toate Paynet este liderul pieței din Republica Moldova în segmentul de monetă electronică. Apoi, Paynet deține soluții inteligente care pot fi implimentate la orice tip de rețea într o perioadă relativ scurtă. Dacă urmărim cu atenție evoluția „pieței benzinăriilor atât în vest, cât și în est «, plata serviciilor cu Smartphone-ul este deja o obișnuință”,  a spus Boris Foca, project Manager PAYNET.

„Compania BEMOL cât și PAYNET sunt într-o sinergie de dezvoltare. Dacă Bemol este mai bine de un deceniu în piață atunci Paynet este una relativ nouă, dar cu un potențial enorm de dezvoltare. Cred în acest parteneriat, cred în ideea dezvoltării Businessului folosind tehnologiile și metodele noi de achitare ale serviciilor”, a spus  Vitalie Coja Director Financiar BEMOL

Bemol – Principalele beneficii ale companiei sunt:

— calitatea produsului;
— securitatea consumului;
— gradul înalt de calificare a personalului care răspunde de clienții corporativi;
— gradul înalt de calificare a operatorilor call-centru, care sunt foarte receptivi la orice situație, fapt care demonstrează nivelul înalt de profesionalism.

Paynet – Propune partenerilor soluții de acceptare plăți.

#Prima soluție este – Plată cu telefonul mobil sau – Virtual POS applicație de la PAYNET
#Cea de a doua soluție este – E-com – adică acceptarea plăților pe internet.
Diferența față de o soluție standart de acceptare a plăților este faptul că prin Paynet pot fi acceptate plăti și gen : Bitcoin, Yandex Money, Visa/Mastercard, Paynet E-lei.

***

Urmăriți știrile pe site-ul: www.paynet.mdDescarcă aplicația pe iOS sau Android. Alte detalii despre proiectul Paynet puteți urmări AICI.

Taguri: #Paynet
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente