Parlamentul Republicii Moldova are o nouă deputată. Curtea Constituțională a validat mandatul Allei Mironic

1610999

La 21 noiembrie 2017 Curtea Constituţională a pronunţat hotărârea privind validarea unui mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Astfel, noua deputată în Parlament este Alla Mironic.

La 2 noiembrie 2017, Parlamentul Republicii Moldova a declarat vacant un mandat de deputat pe lista Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, ca urmare a cererii de demisie a deputatului în Parlament Vasili Panciuc, ales din partea acestui partid.

Comisia Electorală Centrală, a luat act de vacanţa unui mandat de deputat și a înaintat Curţii Constituţionale propunerea de a declara aleasă în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, cu validarea mandatului, pe dna Alla Mironic, candidat supleant pe lista Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

Alla Mironic deține titlul de doctor în pedagogie și este președintele Organizaţiei Veteranilor din Republica Moldova. Între anii 2003-2004 Mironic a ocupat funcția de viceprimar al municipiului Chișinău, iar în perioada 2004-2006 a fost rectorul Academiei de Administrare Publică pe lângă Preşedintele Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente