Nu mai poți șterge postările de pe Facebook în mod tradițional? Administratorii rețelei „se joacă” din nou cu setările

facebook_status
Foto: The Express Tribune

Oricine a folosit măcar o dată Facebook, ştie că este destul de uşor să te faci de râs pe reţeaua socializare. Lipsa de inspiraţie, momentul prost ales sau chiar prezenţa băuturilor alcoolice „la bord” îţi pot afecta viaţa socială de pe internet.

Dacă orice postare putea fi ştearsă până acum din doar două clickuri, se pare că acum acesta nu mai funționează, cel puţin pentru o parte dintre utilizatori. Versiunea desktop a Facebook a suferit câteva modificări minore, iar unii oameni şi-au dat seama că nu îşi mai pot şterge postările vechi, din meniul „drop down”, cele trei puncte care apar în colţul din dreapta-sus al chenarului în cazuă.

În caz că şi ţie ţi s-a întâmplat asta, atunci ar trebui să știi că modalitatea prin care vei putea şterge postările jenante este ceva mai complicată, cel puţin de pe desktop. În plus, poţi opta oricând pentru ştergerea lor de pe aplicaţia mobilă. Dacă totuşi ai la dispoziţie doar un PC, va trebui să accesezi secţiunea „Activity Log”, de pe săgeata din colţul din dreapta-sus al ferestrei de browser.

Nu se cunosc încă motivele din spatele deciziei Facebook de a înlătura această opţiune, nici de ce unele persoane sunt afectate, iar altele nu, scrie gizmodo.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente