Într-o fântână din satul Verejeni, Telenești a fost găsit corpul neînsuflețit al unui minor. Poliția investighează cazul

4178591_0

În această dimineață, 19 noiembrie, salvatorii din Telenești au fost alertați de către poliție, pentru a interveni în acțiunile de căutare a unui copil, dispărut în seara zilei de ieri, 18 noiembrie. După acțiunile de pompare a apei din trei fântâni din localitate, echipele de salvatori au depistat în una din fântâni, corpul neînsuflețit al unui minor, care se presupune că ar fi copilul de șapte ani, dispărut de ieri.

După acțiunile de pompare a apei din trei fântâni din localitate, echipele de salvatori au depistat în una din fântâni, corpul neînsuflețit al unui minor, care se presupune că ar fi copilul de șapte ani, dispărut de ieri.

La fața locului, pompierii lucrează pentru recuperarea din adâncime, a corpului neînsuflețit, depistat într-o fântână, iar psihologii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor lucra la fața locului pentru acordarea ajutorului de profil, părinților și rudelor copilului decedat.

Organele de drept continuă să investigheze circumstanțele acestui caz, iar expertiza medico-legală să stabilească cauza morții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente