(foto) Clubul „Dinamo” al MAI, are o nouă pistă de atletism. Cum arată aceasta

11

Astăzi, 19 noiembrie 2017, ora 9:00, a avut loc inaugurarea pistei noi de atletism la Clubul sportiv central „Dinamo”. Astfel, ca simbol al inaugurării, sportivii care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost primii care au alergat pe noua pistă de atletism.

Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată o competiție la atletism care a inclus eștafeta 4+100 și sărituri în lungime. Totodată, au fost prezentate exerciții ale sistemului de antrenament CrossFit, care la propunerea conducerii Ministerului, va fi inclus și ca probă în Spartachiadele MAI.

La aceste probe au participat angajați ai Inspectoratelor de Poliție din țară și cei ai altor subdiviziuni MAI, care ulterior au fost premiați cu medalii și diplome.

Pista de atletism a fost renovată și modernizată în cadrul unui proiect susținut de Ministerul Afacerilor Interne, Comitetul Național Olimpic și Federația Națională de Atletism, lucrările de renovare au durat în jur de un an și au costat aproximativ 15 milioane de lei.

11 22 IMG_3448

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente