#diez îți recomandă câteva evenimente la care să mergi în ultima zi din săptămână

evenimente56
Foto: Matthew Henry

E ultima zi din acest weekend și nu poate trece neobservată! Echipa #diez a făcut o selecție de câteva evenimente drăguțe pentru acest sfârșit de săptămână, fie că vrei să vezi un spectacol, un concert, un film sau să înveți ceva nou, găsește unul pe plac și savurează-l la maxim.

# Lecții gratuite de matematică și fizică

Te pregătești de examen la matematică sau fizică sau pur și simplu nu ai înțeles cum să faci tema la una dintre aceste materii? Vino duminică, la biblioteca municipală, începând cu ora 12.00, la o lecție gratuită, unde câțiva tineri te vor ajuta să înțelegi tema absolut gratuit, în cadrul SPA. Detalii, aici.

# Sunday Long Run: Alergăm prin Valea Trandafirilor

Duminică, 19 noiembrie, clubul de alergare Sporter invită toți alergătorii începători, sportivii amatori și cu experiență la un antrenament de alergare prin parcul Valea Trandafirilor. Antrenamentul se va desfășura sub conducerea antrenorului clubului Sporter, care va recomanda fiecărui sportiv ce distanță să alerge. Sportivilor începători le sugerăm să alerge 7-10 km, amatorilor – 20 km, iar sportivilor cu experiență le propunem să parcurgă distanța de 30 km și mai mult. Detalii despre eveniment, pe facebook.

# Traininguri gratuite în limba engleză

În cadrul Săptămânii Internaționale a Educației, o inițiativă lansată de către Departamentul de Stat SUA care a lansat recent o serie de cusruri de limba engleză inovatoare și creative pentru tineri și adulți vă invită duminică, 19 noiembrie, pentru a oferi o zi plină de traininguri, ateliere și lecții gratuite de engleză. Detalii, aici.

# O seară de fantezii pentru pentru pian cu Alexandru Prigalo

Vino la o seară de fantezii muzicale cu pian alături de Alexandru Prigalo, laureat al mai multor concursuri naționale și internaționale, care va interpreta opere din repertoriul Mozart, Schumann, Chopin și Liszt. Detalii despre program, aici.

# Iubirea la proști, Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revin onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară.Prin scenă se perindă, vreme de o oră şi jumătate, diverşi şi diverse, casa lui Pierre transformându-se într-un spaţiu de trecere, în care nimic nu mai e ce-a fost. Dacă vrei să urmărești spectacolul, află toate detaliile despre el pe pagina evenimentului de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente