(video, foto) Al doilea an de studii la Academy+Moldova: Studenții vor studia IT, antreprenoriat și limbi străine

La începutul acestei săptămâni a fost dat startul celui de-al doilea an de studii la Academy+Moldova, o școală informală de IT, scopul căreia este să instruiască tinerii, oferindu-le oportunități de angajare în domeniul tehnologiilor informaționale.

Zeci de studenți din primul an, dar și absolvenții din anul trecut s-au înghesuit pentru a afla care sunt noutățile și oportunitățile cursului din 2017/2018, care promite a fi unul cu adevărat ultra-tehnologizat.

Know-how-ul acestui proiect este faptul că nu există profesori, lecții, note, ci doar calculatoare și programe de ultima generație, iar studenții sunt ghidați doar de ambiție și de setea de a reuși într-un domeniu atât de inovator.

Nu este o noutate că specialiștii în IT sunt cei mai bine plătiți nu doar pe piața din Republica Moldova, dar și pe cea internațională, astfel, chiar și cei care anterior au îmbrățișat alte profesii au decis într-un final să se reprofileze și să se scufunde în IT.

Academy+Moldova este mai mult decât o școală, este o experiență inedită, o șansă de a-ți schimba viața, o provocare personală și desigur o oportunitate unică de a investi în cunoștințe pentru a-ți asigura un viitor prosper.

 

Pe lângă IT studenții vor mai avea o serie de cursuri de limbă Engleză și Germană, Educație Financiară, Algoritmică în Economie și Antreprenoriat. Aceste traininguri, care vor fi lansate pe 18 noiembrie la Academy+Moldova, au menirea să educe o tânără generație dornică de schimbare și cunoaștere, care, urmându-și visurile, va putea schimba nu doar propria viață, dar și viitorul acestei țări.

Dacă nu ați reușit să vă înscrieți la sesiunea din acest an, urmăriți pagina Academy+Moldova pe Facebook, și nu ratați înscrierile din anul viitor, care vor începe în primăvara anului 2018.

***

Precizăm că, Academy+Moldova este o școală alternativă și gratuită de informatică lansată de Fundația Youth Development for Innovation în parteneriat cu Academy+Plus Cluj-Napoca și École 42 Paris.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente