Dina Perciun este noua directoare a Departamentului ştiri şi dezbateri TV al postului public de televiziune, Moldova 1

dina perciun
Foto: everydayjournalism.md

Dina Perciun este noua directoare a Departamentului ştiri şi dezbateri TV al postului public de televiziune, Moldova 1. Candidatura ei a fost susţinută în unanimitate de către membrii Comisiei de concurs din cadrul IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.

Dina Perciun a menționat că își propune să sporească nivelul de credibilitate și calitatea știrilor de la televiziunea publică, astfel încât acestea să devină principala sursă de informare pentru cetățeni. Totodată, ea promite să asigure o interacțiune mai eficientă cu telespectatorii.

„Departamentul știri și dezbateri TV va deveni un promotor mai activ al unor campanii de responsabilizare socială, iar știrile și dezbaterile Moldova 1 vor ajunge printre lideri pe piața media din țară și unele dintre principalele surse de informare pentru cetățeni”, a spus ea, în cadrul ședinței de concurs, potrivit trm.md.

Dina Perciun are o experienţă vastă în domeniul media. Ea a activat în calitate de editor, director de știri în cadrul mai multor posturi de televiziune. Şi-a făcut studiile la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, specialitatea: comunicare. A participat la numeroase cursuri şi traininguri internaţionale.

La concursul desfășurat astăzi, 16 noiembrie, s-au prezentat doi candidați: Sergiu Praporșcic și Dina Perciun.

Funcția de director al Departamentului știri și dezbateri TV a rămas vacantă după ce Ecaterina Stratan a fost selectată în calitate de directoare a postului public de televiziune.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente