A început nebunia reducerilor! Iată ce surprize vă așteaptă de Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova

960×480

Toamna aceasta se încheie cu multe reduceri la Shopping MallDova. Doar pe 17 noiembrie, începând cu ora 20.00, toți amatorii de shopping au ocazia să facă cumpărături la preţuri reduse într-o atmosferă destinsă.

Toate magazinele Centrului Comercial au pregătit promoții care nu vă vor lăsa să treceți pe alături. La un preţ redus vor putea fi procurate atât haine din colecţiile vechi, cât şi articole din cele mai noi colecţii de iarnă. Unele magazine vor oferi reduceri de până la 70%, la produsele selectate.

Pentru a vă bucura și mai mult de cumpărături, Shopping MallDova v-a pregătit multe concursuri și premii. Vizitatorii care vor face achiziții de minim 300 de lei sunt invitați să participe la tombolă, unde vor avea șansa să câștige unul din cele 23 de premii bănești oferite de Mastercard: 20 de vouchere a câte 2.000 de lei și trei vouchere în valoare de 10.000 de lei fiecare.

Tonul petrecerii îl vor da invitații speciali ai serii, centrul de dans „Black and White”, Natalia Duminică, care vă va uimi cu dansurile ei orientale, și formația „Via Dacă”, care au pregătit un repertoriu pe cinste.

Vreți să petreceți o seară de cumpărături unică? Atunci vă așteptăm la Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova să trăiți momente minunate alături de noi!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente