(video) Wipe Out revine cu mai multă muzică electronică. Cunoaște-i pe cei care vor mixa la a V-a ediție a festivalului

wipe

Festivalul Wipe Out revine. La cea de-a V-a ediție organizatorii își propun familiarizarea iubitorilor de muzică electronică cu tendințele internaționale ale acestui gen. Evenimentul din seria „One Techno Nation” vine în premieră la Chișinău cu doi dintre tineri de peste Prut care domină topurile de profil din Europa. Prin urmare, prima zi de iarnă, 1 decembrie, o dedicăm scenei din România.

CEZAR

Copy of cezar

La Chișinău e pentru prima dată și ne face cunoștință „pe viu” cu stilul său energic și extrem de individual. CEZAR a devenit o figură cheie în scena subterană a Bucureștiului, fiind atât un artist influent, cât și un DJ înzestrat. S-a ancorat bine în rândul producătorilor de muzică electronică și este cunoscut pentru că reușește să îmbine în mixajele sale noul și vechiul fără a forța nota.

Legătura sa cu muzica a început din copilărie o dată cu nevoia de a se simți liber, iar de prin 2004 a început să mixeze la petreceri mici și pentru prieteni. De atunci totul este istorie, iar Cezar a devenit o figură cheie în underground-ul din regiunea noastră. Chiar dacă are un program încărcat, artistul a găsit timp să treacă Prutul și să cunoască publicul de la Chișinău, pentru prima dată!

 

PRÂSLEACopy of prasela

La fel vine la Chișinău pentru prima dată și este coleg și „partners in crime” cu CEZAR – cei doi au pus bazele casei de discuri Understand. Un personaj intrigant cu un nume de scenă original preluat din cunoscuta poveste Prâslea și merele de aur. Ei bine, DJ-ul Prâslea sigur a găsit și a cules merele de aur:  seturile sale care cuceresc și încing atmosfera din orice locație de pe orice continent. Este iubit și apreciat datorită preciziei și inovației pe care o aduce în seturile sale. Selectează cu atenție producțiile pe care le mixează și găsește timp pentru a lucra pe cont propriu la proiecte personale. PRÂSLEA știe cum să ducă în extaz mulțimea, iar pe 1 decembrie va face show la #Wipe OUT.

KHARITONOVCopy of kharitonov

Banal spus, dar adevărat – e mândria noastră. Crescut la Chișinău, Andrey  Kharitonov s-a mutat mai târziu la București unde și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică și a transformat-o într-o carieră. Creează muzică și o mixează în fața publicului. Numele lui este cunoscut pentru cei care urmăresc câtuși de puțin noutățile muzicale din scena subterană a Bucureștiului, Moscovei, Odessei sau a Berlinului. Kharitonov face impresie bună pe plan internațional, producțiile sale fiind jucăușe și cutremurătoare în același timp. Andrey revine la Wipe Out pentru a 5-a oară și este gata să zguduie pereții Uzinei Alfa, iar publicul – gata să-și revadă conaționalul.

LEPARENTECopy of leparente

Rămâne în familia Wipe Out și pentru această ediție. Maxim și Hellen Mills nu se dezmint și vor apărea în fața publicului în formatul care i-a consacrat, demonstrând încă o dată că sunt cel mai puternic cuplu din muzica electronică underground locală. LEPARENTE oferă o experiență muzicală de care te îndrăgostești la „primul auz”. Produsul celor doi este eclectic, experimental, nou și mai ales, sincer. Maxim și Hellen mărturisesc că muzica lor vine, în primul rând, din pasiune și trăiri neprefăcute, ceea ce probabil face ca duo-ul LEPARENTE să fie atât de apreciat și căutat.

Aceștia sunt cei care vor umple hala Uzinei ALFA, la 1 decembrie, începând cu ora 22:00, cu muzică din underground îmbinate cu experiențe vizuale contemporane. Pentru că această muzică trebuie să fie livrată în cele mai bune condiții și de această dată calitatea sunetului la Wipe Out va fi asigurată de cel mai performant sistem de sonorizare la ora actuală  – Funktion One.

Bilete online de pe iticket.md. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a festivalului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente