(video) Daniele De Rossi a refuzat să intre pe teren în returul cu Suedia: „Ce naiba să fac eu? Avem nevoie de victorie, nu de egal!”

211ca8836654c92e23156858bebc33eb

Daniele De Rossi a refuzat să intre pe teren în returul barajului cu Suedia, 0-0, disputat luni, 13 noiembrie, la Milano.

Italia era disperată să marcheze, când selecționerul Ventura l-a trimis pe unul dintre secunzi să-i spună închizătorului de la AS Roma să se pregătească pentru a-l introduce în joc.

De Rossi, care nici nu s-a ridicat de pe bancă, a reacționat extrem de nervos: „Ce naiba să fac eu? Avem nevoie de victorie, nu de egal! Trebuie să intre Insigne, nu eu!”.

Închizătorul și-a a explicat gestul la finalul partidei: „A fost un moment frenetic și eu am cerut să apeleze la atacanți. Cel puțin, Insigne sau El Shaarawy puteau fi de mai mult ajutor”.

De Rossi, în vârstă de 34 ani, și-a anunțat retragerea de la națională. Mijlocașul Romei a disputat 117 meciuri pentru reprezentativa Italiei.

Italia a remizat pe teren propriu cu Suedia (0-0), luni seara la Milano, în manșa secundă a barajului pentru calificarea la CM 2018, scandinavii obținând biletul pentru turneul final grație victoriei cu 1-0 din meciul tur, relatează libertatea.ro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente