Ești managager în domeniul tehnologiilor și inovării și vrei să explorezi piața americană? Statele Unite ale Americii oferă oportunități pentru antreprenori, startup-uri, spinoff-uri, clustere științifice, reprezentanți din domeniul cercetării și inovării, afiliați ai institutelor de cercetare și universităților.

NearUS Match & Pitch @ CES, Las Vegas, 7-11 ianuarie 2018

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor: 12 noiembrie 2017

Publicul țintă: antreprenorii și inovatorii din faza incipientă care caută oportunități de parteneriat și investiții în SUA (axându-se pe Coasta de Vest) pentru tehnologiile lor în domeniul TIC, IoT & Wireless Industry.

Vor fi selectați 10 inovatori. Aceștia vor beneficia de:

# accesul la toate expunerile CES, sesiunile Super Sessions, adresele Keynote și sesiunile de conferințe, cât o invitație la partamentului de Comerț Internațional al SUA;

# ocazia de a-și prezenta prototipurile și / sau V1 partenerilor selectați potențiali din SUA în timpul CES 2018. Ei vor pute stabili legături cu potențialii parteneri, cumpărători și investitori în timpul unui eveniment de matchmaking.

Găsiți aici mai multe informații.

NearUs Turul Silicon Valley Innovation, 15-19 ianuarie 2018

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor: 12 noiembrie 2017

Publicul țintă: Tinerii care au absolvit facultatea și sunt în căutarea laboratoarelor de cercetare. Manageri din domeniul tehnologiilor și inovării, și sunt interesați de explorarea pieței americane.

Vor fi selectați 10 participanți. Aceștia vor beneficia de:

# îndrumări privind acordarea vizelor / imigrației / sprijinului IP. Vor fi introduse potențialilor parteneri, inclusiv corporațiilor și potențialilor investitori;

# întâlniri cu oficialii de stat și vizite la Centrul de Aprovizionare din Near WestUS, care pot oferi inovatorilor din UE îndrumări privind tendințele, practicile și programele locale ale afacerilor.

Mai multe informații găsiți aici. 

NearUS Research2Market Bootcamp, 4-16 martie 2018

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor: 5 decembrie 2017

Publicul țintă: Întreprinderi nou-înființate și companiile noi de tehnologie.

Vor fi selectați 10 candidați. Aceștia vor participa la o conferință care:

# începe și se termină în Boston și oferă participanților perspective cu privire la piața din Boston, cât și din alte regiuni din SUA;

# în pregătirea pentru taberele de boot, va avea loc un atelier de lucru la Bruxelles, care va dura două zile.

Mai multe informații găsiți aici.

NearUS Business2Business Bootcamp, 4-16 martie 2018

Termen limită pentru depunerea candidaturilor: 5 decembrie 2017

Publicul țintă: Întreprinderi cu venituri (cel puțin 100.000 euro p.a) din Europa care dețin o parte din proprietatea intelectuală și/ sau ei sunt cei care au un inventat produsul.

10 participanți selectați vor beneficia de un bootcamp personalizat, care:

# începe și se termină în Boston și oferă participanților perspective cu privire la mai multe regiuni ale SUA;

# în pregătirea pentru taberele de boot, va avea loc la Bruxelles, la începutul lunii februarie, un atelier de lucru, ce va dura două zile.

Mai multe informații găsiți aici.