Vrei să studiezi limba engleză? AISE ți-a pregătit o zi plină de training-uri, ateliere și lecții gratuite

Limba-engleza-B-2-34-e1503381768336

În cadrul Săptămânii Internaționale a Educației, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație (AISE) își deschide ușile sâmbătă, 18 noiembrie, între orele 11.00 și 17.00, pentru a oferi o zi plină de training-uri, ateliere și lecții gratuite tuturor celor care doresc să studieze limba engleză prin intermediul celor mai noi resurse, metodici și tehnici de predare.

Veți afla cum puteți studia online gratuit prin intermediul Platformei Coursera și cum puteți obține un certificat de la cele mai prestigioase universități din lume. De asemenea, în program sunt incluse lecții gratuite de limba engleză de afaceri, limba engleză pentru dezvoltarea carierei și public speaking în limba engleză. Vor fi organizate lecții gratuite pe tema managementului proiectelor în limba engleză și veți fi ajutați să livrați prezentări memorabile în limba engleză.

Sunteți așteptați sâmbătă, 18 noiembrie, la sediul AISE situat pe str. Tricolorului 37/B – puteți participa la oricare dintre sesiunile din orarul de mai jos. Numărul de locuri este limitat!

 

Безымянный

Pentru a vă înregistra și primi un certificat de participare, completați chestionarul online.

Cartea de vizită a Academiei de Inovare și Schimbare prin Educație (www.aice.md) include o serie de proiecte educaționale inovatoare care ridică conceptul de dezvoltare profesională la un alt nivel. Printre acestea se numără „Programul de burse Access pentru studierea limbii engleze” finanțat de Departamentul de Stat, SUA, „Platforme educaționale online pentru cadrele didactice din Republica Moldova”, „Ziua globală a tineretului în acțiune”, „Serviciul de bibliotecă iCAN pentru o carieră de succes”, finanțat de Programul Novateca, „Limba engleză pentru educație mediatică”, „Anul Limbilor Europene în Republica Moldova” și „Parteneriatul școlar dintre Republica Moldova și Statul Carolina de Nord, SUA”. Recent, AISE a lansat o gamă inovatoare de cursuri de limba engleză pentru elevi și adulți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente