Ksenia Sobchak vine pe 10 decembrie la Chișinău pentru a susține un masterclass despre brandingul personal - „Eu sun brand. Teoria Succesului”. Totuși, ce reprezintă brandul personal și pentru ce este necesar unui antreprenor? Mai întâi de toate, brandul personal este o metodă de a face bani utlizând propria imagine.Vorbind despre brandingul personal, la baza lui mereu stă persoana, care dorește să obțină profit din aceasta. Un bun exemplu în contextul dat este Ksenia Sobchak – o personalitate de succes în sensul promovării brandului personal. Opiniile despre ea pot fi absolut diferite, în ce privește personalitatea sa și acțiunile sale, însă cert este că ea știe să opereze cu imaginea proprie și o face cu mare iscusință, iar noi am putea învăța din aceasta.

Imaginea pe care o promovează acum este cea a unui „jurnalist liber și echidistant”. Este important să înțelegem un lucru – dacă persoana nu primește plăcere și satisfacție de la imaginea proprie, atunci nici crearea unui stil, nici promovarea acestuia nu vor mai avea sens.

Al doilea mod de utilizare a unui brand personal, întâlnit frecvent în practica de afaceri, este crearea unui brand personal pentru a promova și a îmbunătăți avantajul competitiv al proiectelor proprii de afaceri. Acest aspect va fi relevant pentru toți antreprenorii. În acest caz, imaginea proprietarului și brandul său personal devin părți componente ale imaginii companiei.

 

Doar știm bine, în lumea modernă oamenii se adresează tot mai des companiilor ce au un brand, o personalitate și au tot mai puțină încredere în companiile care nu au o imagine bine definită. Mai mult decât atât, este foarte important pentru clienți ca această persoană să le fie apropiată prin valorile, opiniile, stilul de viață, modul de comunicare, pe care le promovează.

###

Dar cum obții avantajul competitiv? Deseori nu avem suficiente informații și nu este deloc simplu să te descurci singur, de asemenea, există o mare probabilitate de a comite greșeli. Pe 10 decembrie, aveți ocazia să participați la trainingul personal al Kseniei Sobchak – „Brandul personal. Teoria succesului”, unde Ksenia va împărtăși secrete, strategii eficiente, va răspunde la întrebări și vă va îndruma pe calea spre visul dumneavoastră.

Vă puteți înregistra AICI.