Alee de trandafiri și două alei de tei. Zeci de persoane „au plantat frumosul” în parcul Valea Trandafirilor

parcul meu

O alee de trandafiri și două alei de tei au fost plantate la finele săptămânii trecute, în cadrul unui eveniment organizat de Parcul Meu, proiect inițiat de Ongan Tekstil. Astfel, sub genericul „Plantăm frumosul în Valea Trandafirilor”, aproximativ 50 de persoane, printre care și copii, au plantat trandafiri și puieți de tei.

Voluntarii au ajuns la locul întâlnirii la ora 14.00, iar înainte de a începe evenimentul au primit o mică instruire despre cum se sădesc trandafirii și teii.

Mai mult, participanții au avut ocazia să personalizeze trandafirul sau teiul pe care l-au plantat. Drept amintire pentru participarea la un astfel de eveniment, au fost oferite și insigne cu logoul Parcul Meu.

Locul unde au fost sădiți puieții a fost coordonat cu instituția Spații Verzi, angajați ai căreia au și ajutat și au ghidat voluntarii participanți la eveniment.

„Evenimentul „Plantăm frumosul în Valea Trandafirilor” este o altă acțiune desfășurată de proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, acțiuni frumoase, cu care ne-am obișnuit deja. În cadrul acestui eveniment au fost plantați 250 de arbuști de trandafiri, care vor înflori din primăvară până toamna târziu, și 22 de tei maturi, cu o înălțime de trei-patru metri, potriviți pentru a se prinde bine și pentru a rezista înghețurilor. Ne-am bucurat enorm să vedem atât de multă lume, harnică și doritoare de a planta frumosul. Sperăm că această muncă a voluntarilor va fi păstrată în timp, iar peste ani de zile aceștia se vor putea mândri cu acea contribuție la reabilitarea parcului”, a menționat Otilia Cotruța, coordonatorul proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil.

Inițiatorul proiectului este compania turcă Ongan Tekstil JSC, care activează în Republica Moldova din anul 2011. Compania dezvoltă o multitudine de proiecte investiționale în mai multe domenii de activitate, asigurând noi locuri de muncă pentru concetățenii noștri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente