Banii electronici sunt priviți ca fiind o alternativă a bancnotelor de hârtie și deja devin o parte integrată a vieții noastre, deoarece ne scutesc de statul la cozi interminabile și mersul la cumpărături. În acest context, putem spune că banii electronici au aceeași siguranță ca și bancnotele de hârtie.

Unul dintre cele mai mari sisteme electronice de plată din Moldova este sistemul Paynet. Paynet Services este una dintre cele patru companii din Moldova, care a primit o licență din partea Băncii Naționale a Moldovei pentru realizarea activității de emitere a banilor electronici. Paynet oferă servicii financiare la cel mai înalt nivel. În același timp ai acces rapid la o varietate de servicii, permițându-vă să utilizați un portofel electronic. Portofelul electronic Paynet este cel mai bun mijloc de plată, transferuri și monitorizare financiară, disponibil în orice moment și oriunde.

Portofelul electronic vă permite să economisiți energie și timp, deoarece este întotdeauna la doar un click distanță și este disponibil în orice moment. Și în absența unui computer la îndemână, puteți oricând să descărcați aplicația Paynet pe mobil. Paynet Services se conduce după mottoul  – „beneficii atașate“. Compania se străduiește să fie cea mai bună în furnizarea de servicii mai convenabile și rapide, de asemenea, este mereu atentă și are grijă de clienții săi, oferindu-le o varietate de bonusuri și reduceri.

Pentru ca partenerii și clienții să cunoască totul despre portofelul electronic, echipa Paynet a decis să vă dezvăluie „secretele” din spatele sistemului Paynet, astfel ca fiecare dintre noi să știe cum să-l utilizeze, care sunt avantajele sale și, desigur, ce parteneri strategici are.


***

Urmăriți știrile pe site-ul: www.paynet.md. Descarcă aplicația pe iOS sau Android. Alte detalii despre proiectul Paynet puteți urmări AICI.